Bikovi odlično kuvaju,  Blizanci bi prodali pesak u pustinji, a veselja nema bez Lava: Koji je vaš skriveni talenat?

Bikovi odlično kuvaju, Blizanci bi prodali pesak u pustinji, a veselja nema bez Lava: Koji je vaš skriveni talenat?

20. lipnja 2017. 0 By Admin

Jarac je kreativna i duhovita duša

Ispod njihove prizemljenosti i praktočnosti, kod Jarčeva se obično krije velik talenat za humor – od sarkazma do samoizrugivanja. Ako se opuste i ohrabre li ih drugi, bez problema mogu biti komičari. Uopšteno, imaju veliku priokrivenu dozu kreativnosti koja lako može izaći kroz pisanje, pevanje, crtanje i slične delatnosti koje im omogućuju da odmore mozak od problema, a od hobija se lako mogu pretvoriti u unosan posao.

 

Vodolija pravi čuda sa rukama

Iako se često govori o intelektualnim i inovatorskim sposobnostima pripadnika ovog znaka, njihov se pravi talent krije u njihovim rukama. S njima zaista mogu svašta, samo ako isprobaju – od popravaka do kreiranja. Osim toga, prirodno su muzički talentovani, osećaju ritam i lako prate melodije, a nadareni su i za modernu tehniku, pa su dobri i u grafičkom dizajnu. U svakom slučaju, oni su inovatori koji rado otkrivaju nove načine korištenja stvari.

 

 

Dar Riba je čitanje ljudi

Ribe su definitivno najviše sklone svim vrstama umetnosti od svih drugih pripadnika Zodijaka. Ipak, njihov je skriveni talent psihologija – oni imaju vrlo istaknutu moć čitanja drugih ljudi. U tome im pomaže njihova velika mašta, ali i velik dodir sa duhovnim aspektom života. Posvete li se tome, lako mogu otkriti tuđe namjere i ponašanje, pa bi i bez problema mogli biti privatni detektivi sa svojim dobrim nosom.

 

24sata.hr

 

 

Stranice: 1 2 3 4