Najsmešniji i najiskreniji horoskop na svetu: Blizanci su paranoične Vodolije, Lavovi gore od ljubavi prema sebi, Device ne vide stvari u životu crno ili belo, kod njih je to čisto ili prljavo..

Najsmešniji i najiskreniji horoskop na svetu: Blizanci su paranoične Vodolije, Lavovi gore od ljubavi prema sebi, Device ne vide stvari u životu crno ili belo, kod njih je to čisto ili prljavo..

24. lipnja 2017. 0 By Admin 1

Lav

Osobe rođene u znaku Lava će skrenuti pažnju na sebe na sve moguće načine. Toliko su zaljubljeni u sebe da mogu da izgore od te ljubavi. Ni ljubljenje sopstvenog odraza u ogledalu nije isključeno.

Džingis Kan je bio Lav u horoskopu, ovim je dosta rečeno. Bez pardona će se ubaciti u razgovor i neće stati niti napraviti pauzu u izlaganju dok ne kažu sve što im je umu. Niti će ikom biti dozvoljeno da napuste prostoriju. Za svoj rođendan očekuju da se organizuje parada. Ne stupaju u bračne i ostale zajednice, jer niko nije dovoljno dobar za njih. Ukoliko se i venčaju, supružnike drže zaključane ispod sudopere.

 

Očekuju stalno, kako psihičko tako i fizičko, izražavanje pažnje, ali to ne dobiju jer svi misle da su iritantne drkadžije. Neke osobe rođene u znaku Lava su čak u stanju da stupe u homoseksualne odnose kako bi dodatno skrenuli pažnju na sebe. Poslovica kaže „Lepa reč i gvozdena vrata otvara“. Osim kod lavova.

 

Oni ih vrištanjem i rikom otvaraju. Očekuju aplauze i kada ulaze i kada izlaze iz prostorije, uglavnom dobiju ovacije samo kada napuste prostoriju. Svi smo u određenom periodu života kačili postere osoba kojima se divimo, lavovi izrađuju i kače svoje postere.

 

 

Devica

One su pravi daveži. Kontrolišu disanje i organizuju garderobu u ormanu po boji. Osobu rođenu u znaku device niko u životu nije video da je podrginula. Svaki centimetar prostorije očiste četkicom za zube.

Podseća vas na opsesivno-kompulsivno ponašanje. Blaga dijagnoza za Device. Lako je izbezumiti osobu rođenu u znaku Device. Samo im kažete da imaju nešto između zuba. A ujedno ćete se i dobro zabaviti gledajući ih kako fanatično pokušavaju da skinu nešto čega nema.

One ne vide stvari u životu crno ili belo, kod njih je to čisto ili prljavo. Ukoliko imate nagomilanog prljavog veša, dobro bi vam došla jedna Devica. Razdvojiće sve po boji i materijalu od kog je napravljeno.

 

Često ih možete zateći kako otvaraju i zatvaraju vrata frižidera. Ne brinite se, samo pokušavaju da prevare svetlo od frižidera. Nemojte da vam se  desi da stavite na primer sir na mesto koje nije predviđeno za to, totalno će odlepiti.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6