Najsmešniji i najiskreniji horoskop na svetu: Blizanci su paranoične Vodolije, Lavovi gore od ljubavi prema sebi, Device ne vide stvari u životu crno ili belo, kod njih je to čisto ili prljavo..

Najsmešniji i najiskreniji horoskop na svetu: Blizanci su paranoične Vodolije, Lavovi gore od ljubavi prema sebi, Device ne vide stvari u životu crno ili belo, kod njih je to čisto ili prljavo..

24. lipnja 2017. 0 By Admin 1

Vodolije

Vodolije obožavaju žurke, bilo kada, bilo gde, a najbolje uvek i svuda. Veoma su nostalgični kada su 60-te godine u pitanju, jer su tada poslednji put mogli slobodno goli da trče.

Svakodnevno imaju faze da odlutaju iz sopstvenog tela, psihičkim i fizički, ako to primetite, slobodno smatrajte da se prethodni razgovor nije ni desio. Jedini su horoskopski znak koji uspevaju da igraju odbojku sami protiv sebe.

Zabavno ih je imati u društvu, ako ništa drugo makar da im kažete da se skinu i trče goli po travi. Uživaju i vole astrologiju, ako vas zanima kakva je hrana na Saturnu, znaju i to. Takođe misle da mogu da hodaju po vodi ako bi se potrudili.

 

Takođe misle da imaju potpuno prave na sve poroke, ali samo oni. Većina rok zvezda su muzičari.

 

 

 

Ribe

Gdegod da krenu, prati ih komedija i smeh. To bi bilo u redu da su stvarno duhoviti. Kada je sex u pitanju, potpuno su zbunjeni. Ženske osobe rođene u znaku Ribe ćete prepoznati po enormnoj količini srebrnog nakita i dugačkim haljinama.

Vole da misle da se razumeju u zvezde, ali nijedno sazvežđe ne znaju da pronađu. A onda plaču kao mala deca. Setiće se šta su obukli 16. marta 1981. godine, ali ne znaju sopstvenu adresu. Nemaju nikakav osećaj za orijentaciju.

Najveći broj osoba rođenih u znaku Ribe pogine tako što ih pregaze kola ili ispadnu kroz prozor. Teže da dostignu slavu, ali ne holivudsku, već u analima. Uvek će vas pitati za iskreno mišljenje, a kada to uradite, izvešće hara-kiri.

 

Logiku nikada nemojte upotrebljavati kada su Ribe u pitanju. U stanju su da plaču nad uginulom životinju, a opet kada su ljudi u pitanju ne osećaju nikakvo žaljenje. Puno pričaju i uradiće štagod hoće.

 

luftika.rs

Stranice: 1 2 3 4 5 6