Najsmešniji i najiskreniji horoskop na svetu: Blizanci su paranoične Vodolije, Lavovi gore od ljubavi prema sebi, Device ne vide stvari u životu crno ili belo, kod njih je to čisto ili prljavo..

Najsmešniji i najiskreniji horoskop na svetu: Blizanci su paranoične Vodolije, Lavovi gore od ljubavi prema sebi, Device ne vide stvari u životu crno ili belo, kod njih je to čisto ili prljavo..

24. lipnja 2017. 0 By Admin 1

Vaga

Toliko su elegantni i prefinjeni da izazivaju osećaj mučnine kod bližnjih. Užasno su neodlučni i ne mogu da donesu odluku ni da im život zavisi od toga. Obično se konsultuju sa terapeutom ili TV vodičem.

Ukoliko ranije nešto ne bi obukli ni za živu glavu, ukoliko to postane trend, odjednom će se oduševljavati i biće im omiljeni komad garderobe. Stalno su opterećeni onim što drugi misle o njima. Ne jedu brzu hranu, niti znaju odakle njihova hrana dolazi, posebno nemaju pojma šta se dešava sa njihovim smećem, drugi im i pertle vezuju.

 

Imaju ogromnu kolekciju CD-a koje nisu nijednom poslušali, ali su negde čuli da su must have pa ih imaju u svom posedu. Holivud je prepun osoba rođenih u znaku Vage.

 

Ako ih napijete u stanju su satima da vam objašnjavaju razliku između cafe latte i cafe au lait. Iako svi znamo da ne postoji razlika.

 

 

Škorpije

Najveći broj hakera su Škorpije u horoskopu, čim se pojavi nešto novo, pohrliće da se informišu kako bi bili prvi da pametuju o tome. Svoj paranoični pristup životu veoma koriste i ne odustaju od njega.

 

Pravi su inovatori, uspešno im polazi za rukom da puše cigarete pod tušem. Najveća misterija im je zašto ih nikada nisu oteli vanzemaljci ili Vlada za neka tajna ispitivanja. Većina onih glupih mejlova u kojima vas obaveštavaju da ste nešto nasledili ili dobili ponudu od Bil Gejtsa je maslo neke Vodolije.

 

A da bude još smešnije, i sam Bil Gejts je Vodolija. Osobe rođene u znaku Škorpije imaju snažne seksualne porive, ali iz razloga što im je to još jedna prilika da zapale cigaretu posle seksa.

 

Uvek su spremni da daju savet, čak i o onim temama koje ih se ne tiču. Veoma su maljave, posebno ženske osobe rođene u znaku Škorpije. Varaju čak i na lutriji.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6