HOROSKOP predviđa sudbinu i mistične želje srca: Evo šta svaki znak Zodijaka treba da uradi do 26. avgusta 2017. godine

HOROSKOP predviđa sudbinu i mistične želje srca: Evo šta svaki znak Zodijaka treba da uradi do 26. avgusta 2017. godine

11. kolovoza 2017. 0 By Admin

BIK

 

Vaša vladarka Venera daće vam mnogo više komunikacije, nego što je to ranije bio slučaj. Značajni pregovori, uz više uloženog truda, itekako mogu uroditi plodom. Neke osobe na koje ste u prošlosti bili upućeni, vraćaju se u vaš život, što će vam na određeni način goditi. Tu je i mnogo novih poznanstava, od kojih jedno postaje prijateljstvo za ceo život. Periodu do oko 10. avgusta, povoljan je za kupovinu sredstava za komunikaciju, telefona, kompjutera, tablet računara i slično, kao i za popravljanje i kupovinu prevoznih sredstava. Ali, nakon toga nikako ne kupujte, dok se za popravke nastavljaju dobri aspekti.

 

BLIZANCI

 

Akcent će biti na polju novca. Pružaju se prilike za rešenje značajnih stvari. Odlično je i za sva ulaganja i trgovanje. Ako očekujete nekakav novac, taj novac će (uz eventualno mala zakašnjenja), stići. Takođe, možete imati značajnih uspeha u igrama na sreću, pa samo napred. Uživaćete u dobroj klopi, što nekima nikako neće ići u prilog, zbog stvaranja viška kilograma, pa je stoga neophodan mali oprez. Nekima od vas, dogodće se da se vratite svojim potencijalima koje ste dugo vremena zanemarivali. Uhvatite ih sada.

 

 

 

RAK

 

Ceo svet je vaš. Samo napred, jer se nalazite u periodu, kada uspostavljate temelje za narednih godinu dana. Sada vam se pružaju prilike da uradite vrlo značajne stvari, vezane za profesionalni segment, kao i za polje rada sa nepokretnom imovinom. Maksimalno ih iskoristite. Ujedno, Venera u vašem znaku doneće ljubav u život, samo ako vi to želite. Mnogi koji su u ozbiljnijoj vezi, biće na nju usmereni, kada je reč o planovima za brak. I ti planovi, biće sasvim uspešno realizivani. Takođe, mnoge od vas očekuje ostvarenje potomstva, odnosno srećne vesti o proširenju porodice. Što se tiče zdravlja, dolazi do značajne stabilizacije u odnosu na prošla dva do tri meseca.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5