HOROSKOP predviđa sudbinu i mistične želje srca: Evo šta svaki znak Zodijaka treba da uradi do 26. avgusta 2017. godine

HOROSKOP predviđa sudbinu i mistične želje srca: Evo šta svaki znak Zodijaka treba da uradi do 26. avgusta 2017. godine

11. kolovoza 2017. 0 By Admin

ŠKORPIJA

 

Vodite računa o svojim snovima, kao i mislima koje se ponavljaju ili javljaju na specifične načine, u takvim specifičnim situacijama i mestima, s obzirom da vam govore o mnogim značajnim koracima koje treba da preduzmete u budućnosti. Mnoge od vas očekuje odlazak na zanimljivo putovanje, a ako samo razmišljate o istom, savet je da nemate što razmišljati već se odmah na put spremite. Očekuje vas jako lep provod. Idealan period za sve koji su ovo ljeto posvetili spremanju ispita u okviru edukacijskog programa koji pohađaju.

 

 

Takođe, ako razmišljate o upisu na određeni edukacijski program, obavezno to uradite, jer će to pohađanje doprineti da se osećate mnogo bolje. Savet je da više vremena provedete u duhovnom razvoju, kroz duhovnu tehniku koja vam najviše odgovara, ili razvoju neke nove veštine.

 

STRELAC

 

Venera vas štiti od brige i tenzije kojima ste podložni unazad već nekoliko zadnjih meseci. Sada je pravo vreme za rešavanje finansijskih pitanja, i to posebno onih koji se tiču banke, pozajmljenog novca, dugovanja u svim oblicima, burzanskog poslovanja i slično. Na ličnom planu, ulazite u fazu velikog spremanja svog života, na pomalo bolan i(li) drastičan način. Raskrstićete sa svime što vam nije odgovaralo u životu, i što je ometalo da se osećate srećno i ispunjeno. Savet je da čitate dela iz pozitivne psihologije, koja mogu jako motivacijski uticati na vas u ovom životnom periodu.

 

 

JARAC

 

Akcent će biti na uspostavi skladnih i harmoničnih odnosa sa drugim ljudima. Ukoliko je sa jednom ili više osoba u proteklom periodu bilo kakvih većih problema, sada dolazi do poboljšanja u odnosu, naravno samo ako vi to želite. Vrlo je uspešan period za sve vidove pregovora, dogovora, sklapanja ugovora, kao i uspostave partnerstva u svim vidovima prodaje i javnosti. Vaša reč se poštuje i ceni.

 

Očekuju vas pozitivni ishodi i kada se radi o prodaji i kupovini nepokretne imovine, zatim u svim vidovima isterivanja pravde, te snažna podrška od strane drugih ljudi. Mnogi slobodni Jarčevi se mogu nadati ulasku u vrlo ozbiljnu ljubavnu vezu, koja će zasigurno biti krunisana brakom. A, onima koji su se odlučili ili će se tek odlučiti na brak, neka je sa srećom. Ukoliko ste imali nekakav zdravstveni problem, koji nikako da se reši, savet je da potražite još jedno mišljenje i usmerite se na neki od alternativnih vidova lečenja.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5