HOROSKOP predviđa sudbinu i mistične želje srca: Evo šta svaki znak Zodijaka treba da uradi do 26. avgusta 2017. godine

HOROSKOP predviđa sudbinu i mistične želje srca: Evo šta svaki znak Zodijaka treba da uradi do 26. avgusta 2017. godine

11. kolovoza 2017. 0 By Admin

VODOLIJA

 

U ovom periodu očekuje vas da uložite mnogo rada i truda. Velikog uspeha će imati svi koji su nezaposleni, a teže pronalasku posla, kao i oni koji žele otpočeti još jedan posao. Ako ste imali nekakvih problema sa zdravljem u prošlom periodu, ili ih još uvek imate, uz nešto veću angažovanost i posvećenost, spomenuti problemi počinju da se rešavaju.

 

 

Pored navedenog, sada se pružaju odlični uslovi da raskrstite sa svime što je u prošlosti ostalo nedovršeno i nerešeno, nezavisno o kom životnom polju da se radi. Savet je da budete oprezni u odnosima sa nepoznatim ljudima, jer vam u nekim segmentima neće biti naklonjeni, a to javno neće pokazivati, pogotovu ako od vas trebaju izvući nekakvu korist. Isto važi i za sve one u čije dobre namere i sami sumnjate. Ipak, pokažite humanost prema osobama koje su u vidno teškoj materijalnoj ili zdravstvenoj poziciji, jer to je vaša misija za ovaj period Venere u Raku.

 

RIBE

 

Venera u Raku će vam staviti akcent na polje kreativnosti i zabave. Kao hedonisti po prirodi, dobru zabavu zasigurno nećete propustiti, ali ako do sada niste, krajnje je vreme da se usmerite ka nekom vidu kreativnog izražavanja. Nema potrebe za potiskivanjem svojih potencijala, kako to inače imate običaj da radite.

 

 

Mnogima koji su slobodni, očekuje vrlo strasna letnja ljubavna romansa, a mnoge i neplanirano ostvarenje potomstva. Pored navedenog, mnogi od vas bi mogli da ostvarite sasvim solidne dobitke u igrama na sreću, pa makar pokušajte. A, ako ste već aktivni na tom polju, intenzivirajte se.

 

Astro portal

Stranice: 1 2 3 4 5