HOROSKOP predviđa sudbinu i mistične želje srca: Evo šta svaki znak Zodijaka treba da uradi do 26. avgusta 2017. godine

HOROSKOP predviđa sudbinu i mistične želje srca: Evo šta svaki znak Zodijaka treba da uradi do 26. avgusta 2017. godine

11. kolovoza 2017. 0 By Admin

LAV

 

Venera u Raku zaista će mnogima od vas doneti pregršt užitaka.

Mnoge od vas očekuje ulazak u tajnu ljubavnu vezu. Sada uživajte, a posle razmislite kako ćete dalje, jer će u periodu do kraja godine biti neophodni određeni veći rezovi u vašem životu. Budite pažljiviji, kada je reč o novim osobama u vašem životu, jer bi vas na određeni način mogli izmanipulirati.

 

DEVICA

 

Idealan period za ostvarenje brojnih zamisli, planova i želja. U slučaju da razmišljate o promeni posla, odnosno o započinjanju nove poslovne aktivnosti, novog posla ili poslovnog projekta, samo hrabro, jer uspeh je tu pred vratima. Pored toga, mnogo više vremena, nego inače, provodićete u društvu dragih prijatelja. Postarajte se da tako ostane i kada Venera izađe iz Raka. U slučaju da imate hroničnih problema vezanih uz kardiovaskularni sistem, sada dolazi do znatnog poboljšanja.

 

 

VAGA

 

Glavni akcent biće na polju posla i karijere. Uz samo malo više truda, uspeh je izvestan, šta god da radite i čime god da se bavite. Uopšteno gledano, to će predstavljati veliku odskočnu dasku u vašoj karijeri i dati vam mnogo povoljnog vetra u leđa da nastavite da se borite dalje. Takođe, povoljan ishod situacije dolazi kroz svaki poduhvat reguliaanja statusnih i administrativnih pitanja, kao i vezano za polje sudstva, ali i pravde u širem smislu te reči. Savet je da se više usmerite ka bavljenju sportskim aktivnostima.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5