MESEČNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2017. : Devicama stiže novac, Lav u novoj ljubavnoj avanturi, a OVAJ srećni znak će doživeti FILMSKU LJUBAVNU PRIČU..

MESEČNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2017. : Devicama stiže novac, Lav u novoj ljubavnoj avanturi, a OVAJ srećni znak će doživeti FILMSKU LJUBAVNU PRIČU..

21. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

BLIZANCI

Tema: društveni život

Septembar je mesec kada možete uvećati svoj krug prijatelja i obogatiti svoj društveni život. To ćete postići vašim talentom za komunikaciju i spremnošću na kompromise. Narednog meseca vodite računa da druge stavite na prvo mesto jer ćete biti veoma subjektivni kada su emocije u pitanju. Ukoliko dođe do nesuglasica u odnosu sa drugim ljudima možete napraviti grešku i ponašati se kao uvređena strana iako ste verovatno vi vinovnik tog nesporazuma.

 

U septembru nemojte donositi bitne odluke nego sačekajte stabilniji period.

Što se tiče karijere potrebno je da imate strpljenja i da ne insistirate na stvarima koje ne zavise od vas- a u septembru će jako malo stvari zavisiti od vas lično. Savet je da se opustite i da iskoristite slobodno vreme za uživanje i kreativnost.

 

Na polju finansija ovog meseca -rizik se isplati. U prvoj polovini meseca odlično skenirate situaciju vezano za novčane investicije i projekte koje imate. Finansijska pomoć prijatelja.

 

Zdravlje vam ovog meseca zavisi od – samopouzdanja. Unutrašnji život može prouzrokovati kratkotrajnu emotivnu nestabilnost. Prija vam trening.

 

Ljubavni život će zbuniti blizance zbog mnogobrojnih romantičnih ponuda sa svih strana. Magentični ste i privlačite pažnju. Nemojte sedeti na dve stolice jer ćete dodatno zakomplikovati situaciju. Zauzeti blizanci će u svojoj vezi čitavog meseca voditi glavnu reč.

Sve u svemu veoma zabavan mesec sa malim zatišjem na polju karijere. Opustite se !

 

 

RAK

Tema: stabilnost

Rakovi ovog meseca imaju veoma bogat unutrašnji život. U septembru akcenat će biti na emocijama i dostizanju vašeg ličnog unutrašnjeg mira. Ovo je mesec kada ste slobodni da zastanete i „pomirišete ruže“. razmišljanje o vašem domu, selidbi i eventualnoj kupoprodaji nekretnine zaokupiće vam pažnju. Imate podršku porodice i voljenih ljudi a za vas je to najvažnije.

 

Karijera ovog meseca nije u prvom planu i niste mnogo zainteresovani za poslovne obaveze, umesto toga pokušaćete da efikasno organizujete kolege i prijatelje da obave vaše poslove umesto vas – i to će biti vrlo uspešno urađeno. U septembru nazirete novu poslovnu ideju ili „kombinaciju“.

 

Na polju finansija ste veoma obazrivi. Pametno ulažete i ne pravite nepotrebne troškove. Ovog meseca ćete uštedeti deo novca za buduću značajnu investiciju. Porast prihoda rakovima koji se bave trgovinom.

 

Zdravlje odlično , vežbajte „unutrašnji mir“.

 

Ljubavni život će biti veoma kompleksan za vas. Može doći do nesporazuma sa voljenom osobom jer ćete voditi dosta aktivan društveni život. Pronađite vreme za romantiku i  vašeg partnera.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6