MESEČNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2017. : Devicama stiže novac, Lav u novoj ljubavnoj avanturi, a OVAJ srećni znak će doživeti FILMSKU LJUBAVNU PRIČU..

MESEČNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2017. : Devicama stiže novac, Lav u novoj ljubavnoj avanturi, a OVAJ srećni znak će doživeti FILMSKU LJUBAVNU PRIČU..

21. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

 

LAV

Tema: odlučnost

Ovo je mesec kada odlučujete šta želite od života i krećete u tom pravcu. Puni ste energije i svesni ličnog autoriteta.

Planeta Mars unosi nemir u vas i osećate da ste primorani na akciju. Na polju karijere može doći do neplaniranog razvoja situacije. Stvari oko vas se menjaju -moraćete i vi sa njima.

 

Septembar je za vas mesec napornog rada i ulaganja energije u karijeru ali bas zahvaljujući Marsu koji vam daje snagu da budete ambiciozni -ništa od tog rada vam neće teško pasti. Lavovi koji započinju svoj biznis imaju ogromnu podršku planeta.

Nemojte se iscrpljivati-napravite prioritete.

 

Finansijska situacija će zavisiti direktno od odluka koje budete donosili. Srećom Mesec vam daje dobru intuiciju da procenite šta je pametno -gde, kada i u šta treba ulagati. Naročito ako imate svoj biznis -napravićete dobar marketingški potez.

 

Ljubavni život veoma avanturistički. Bićete harizmatični i plenićete svojom energijom. Venera i Uran vam daju neobične situacije i donose neuobičajene ljubavne partnere. U drugoj polovini meseca imaćete bolji pregled vaše situacije, do tada vam ništa neće biti jasno.

 

 

DEVICA

Tema: lična moć

Srećan rođendan ! Septembar je mesec vladavine Device i energija septembra vam uvek donese osećaj nove lične moći-naročito kada je u pitanju karijera i novi poslovni planovi.

 

Naslućujete nove mogućnosti. Osećate da niste više ista osoba -i da ne morate da zavisite od drugih. Konkretno ove jeseni pravite pregled poslovnih dešavanja za proteklu godinu -uočavate greške koje ste pravili i odlučujete da ih eliminišete d abiste bili uspešniji u budućnosti. Veoma značajno je i to što se u septembru pojavljuje dragocen potencijalni biznis partner za vas -osoba sa kakvom ste oduvek želeli da sarađujete.

 

Zdravlje sjajno! Ne mrzi vas da ispoštujete svoju trening rutinu i nova pravila „zdravog života“koja ste uveli.

 

Veoma produktivan mesec za Device. Finansijska situacija se popravlja. Obradovaće vas neočekivan novčani prihod.

 

Na planu ljubavi -zabavno ali neobavezujuće. Singl device će pokušati da naprave „uži izbor“ zanimljivih udvarača. Zauzete device će biti okupirane poslom i ne toliko raspoložene za romantiku.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6