MESEČNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2017. : Devicama stiže novac, Lav u novoj ljubavnoj avanturi, a OVAJ srećni znak će doživeti FILMSKU LJUBAVNU PRIČU..

MESEČNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2017. : Devicama stiže novac, Lav u novoj ljubavnoj avanturi, a OVAJ srećni znak će doživeti FILMSKU LJUBAVNU PRIČU..

21. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

 

VAGA

Tema:duhovnost

Planeta Venera ima jak uticaj na vas tokom septembra-doneće vam nov senzibilitet, šarm i novi nivo spiritualne empatije. Bićete zainteresovani za poeziju, muziku i generalno umetnost -prijaće vam na novi način.

Poželećete da se povežete sa ljudima sa kakvim niste navikli da provodite vreme. Zanimate se za nove stvari. Formirate novi životni stil.

 

Simultano vam se dešava dinamika i na ličnom i na poslovnom planu, srećom vaš urođeni osećaj za harmoniju vam omogućava da uspešno balansirate i ne zapostavite ni jedno bitno pitanje. Planete vam daju jaku intuiciju i „znakove pored puta“.

 

Finansijska situacija vas neće brinuti , i imate materijalnu podršku ljubavnog partnera.

 

Jupiter i Markur vam daju period prijatnog druženja i duboke povezanosti sa ljudima.

 

Ljubavni život veoma inspirativan i romantičan kako za singl tako i za zauzete vage.  Imate mističan uvid kada je u pitanju vaša ljubavna situacija. Obratite pažnju na snove i njihove poruke.

 

 

 

ŠKORPIJA

Tema:profesionalni izazov

U mesecu septembru najveća dinamika se škorpijama dešava na planu karijere. Imate mir u kući i podršku porodice za odluke koje budete donosili. Vaša lična snaga dolazi u prvi plan. Jaki ste iznutra i to osećate , nema potrebe da se povlačite pred izazovima i novim situacijama.

Imate priliku da sami utičete na okolnosti koje se dešavaju oko vas i „upravljate“ dešavanjima. Izvor unutrašnjeg zadovoljstva i sreće u narednom periodu je uspeh na polju karijere.

 

U septembru imate dobru intuiciju , i iskoristićete je. Profesionalni status vam se poboljšava zahvaljujući ljudima oko vas koji su spremni na saradnju pod vašim uslovima. Dobar period za sklapanje novih poslovnih partnerstava.

 

Vaša finansijska situacija doživljava svojevrsnu renesansu. Neočekivan priliv novca očekuje naročito škorpije koje rade sa ljudima, kao i škorpije koje se bave edukacijom drugih.

 

Zdravsteno stanje dobro. Ako ste na dijeti ona će delovati bolje nego očekivano.

 

Ljubavni život veoma aktivan, singl škorpije ulažu veliku energiju u potragu za idealnim partnerom, u septembru ćete se najbolje skontati sa ljudima sa kojima ste povezani preko posla ili preko hobija. Zauzete škorpije očekuje sjajan provod na zabavama i okupljanjima na koja će ići zajedno sa svojom lepšom/boljom polovinom.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6