MESEČNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2017. : Devicama stiže novac, Lav u novoj ljubavnoj avanturi, a OVAJ srećni znak će doživeti FILMSKU LJUBAVNU PRIČU..

MESEČNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR 2017. : Devicama stiže novac, Lav u novoj ljubavnoj avanturi, a OVAJ srećni znak će doživeti FILMSKU LJUBAVNU PRIČU..

21. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

 

VODOLIJA

Tema:buđenje

I za vodolije u septembru će se sve vreteti oko karijere. Stres i tenzija zahvaljujući neočekivanim obrtima su evidentni , ali zahvaljujući Merkuru i Marsu na kraju ćete sve okrenuti u svoju korist.

 

U drugoj polovini meseca imate izazove sa više strana istovremeno, na svu sreću Merkur vam daja „biznis intuiciju“ , tako da uspevate da izvučete maksimum za sebe. Veoma ste vešt komunikator i dobro funkcionišete sa drugim ljudima čitavog meseca.

 

Finansijsko stanje ćete doživeti veoma subjektivno -zahvaljujući Uranu čitave godine imate oscilacije u prihodima tako da ni sami ne znate kako da ocenite svoje finansijske prilike. Stabilizacija finansijske situacije tek nakon novembra je više izvesna.

 

Zdravlje dobro, sami ćete poželeti da se otarasite nezdravih navika.

 

Ljubavna situacija „oživljava“, imate vremena i energije da se posvetite privatnom životu na pravi način. Bićete veoma direktni u svom nastupu kada je u pitanju suprotan pol. Zauzetim vodolijama će prijati da otputuju na romantičan vikend sa svojim partnerom.

 

 

RIBE

Tema:timski rad

Ovo je mesec kada ne možete sve sami. Biće vam potrebna pomoć i podrška drugih za ono što ste zamislili, srećom Jupiter vam šalje neophodnu asistenciju u vidu prijatelja , i drugih saradnika koji će vam pomoći da ostvarite svoje snove.

 

Ključna reč za septembar: saradnja. Ovo je mesec kada možete da primenite i ostvarite sve što ste zamislili ali isključivo u saradnji sa drugim ljudima- navikli ste da vi budete taj koju pruža podršku ali sada će se neki mudriji i iskusniji saradnici ponuditi da pomognu vama. Ovo je za vas mesec konkretne akcije.

 

Finansijska situacija će se poboljšati , zahvaljujući tome što ste shvatili gde grešite i sada ste rešili da to ispravite. Odličan period za ribe koje rade sa inostranstvom.

 

Na ljubavnom planu slobodne Ribe očekuje skoro pa filmska priča, magično poznanstvo sa osobom koja može biti baš ta. Zauzete Ribe uživaju moralnu i finansijsku podršku svog partnera.

 

Ukoliko vas još nešto interesuje vezano za vaš horoskopski znak ili želite izradu natalne karte posetite Alpha Pisces sajt i kontaktirajte astrologa

 

 

Izvor: alphapisces

Stranice: 1 2 3 4 5 6