VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR: Rak između dvije vatre, Ribe će se zaljubiti na prvi pogled, a OVOM znaku će celi mesec biti pun ljubavi..

VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR: Rak između dvije vatre, Ribe će se zaljubiti na prvi pogled, a OVOM znaku će celi mesec biti pun ljubavi..

31. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

JARAC

Na nekom kraćem putu ćete upoznati osobu koja je mlađa od vas i koja će vam vratiti samopuzdanje i popraviti raspoloženje. Zbog iskustva koje ste imali u prošlosti postali ste drugačija osoba, nepristupačna i u kontaktu sa drugima stvarate lažnu sliku o sebi da ne biste ponovo bili povređeni. Ako sumnjate u vernost i naklonost neke prijateljice verujte da ste u pravu, ali ne tražite osvetu jer će se sama sebi osvetiti. Krajem meseca vas očekuju lepa dešavanja, mnogo susreta a i jedna će vas muška osoba iznenaditi svojim postupkom. Ovo se odnosi na žene i na muškarce. Ako budete želeli neku avanturu imaćete je. Osobe koje su u braku takođe očekuje lep period.

 

 

VODOLIJA

Okrenuli ste leđa prošlosti i osobama koje ste po vašem mišljenju pre dugo čekali da odluče da vam konačno daju pravo mesto u svom životu i nastavljate dalje. U vaš je život upravo ulazi osoba koja će biti veoma značajna za vas i koja će zaslužiti svu vašu pažnju. Koliko će tu biti i ljubavi pokazaće vreme, ali vi ste oduševljen njenom intiligencijom. Ovo je jedna prilično obrazovana osoba, uticajna i može vam mnogo pružiti. Vi ste ovog puta odlučili da idete do kraja i da toj osobi jasno date do znanja šta želite i koliko da vam pruži. Moguće je da je ova osoba i ranije imala mesto u vašem životu, ali vi niste u njenom pa ćete zahtevati da se vaš odnos definiše

 

 

RIBE

Moguće je da imate tajnog obožavaoca koji je neko od vaših prijatelja i ko nosi neku vrstu uniforme. Pogledajte oko sebe i malo obratite pažnju na one koji stalno nešto pokušavaju da vam kažu, a vi to ne primećujete.Vrlo ste odani u sadašnjoj vezi i trudite se da pružite sve što se od vas očekuje, a onda idete kod nekoga ko vam je blizak i žalite se na svog partnera. Ne morate toliko da se trudite da biste dobili ono što želite, dovoljno je da samo kažete. Ne sumnjajte u svog partnera jer on želi da vi budete zadovoljni. U septembru se može dogoditi da se osetite povređeni odd strane neke bliske osobe koja vas može ne namerno uvrediti. Oni koji su u ovom periodu prekinuli vezu naići će na podršku svojih prijatelja i familije.Oni koji nisu u vezi u septembru u njihov život ulazi osoba na koju se mogu osloniti iako na prvi pogled ne izgleda tako.

Izvor: zena.blic.rs

Stranice: 1 2 3 4