VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR: Rak između dvije vatre, Ribe će se zaljubiti na prvi pogled, a OVOM znaku će celi mesec biti pun ljubavi..

VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR: Rak između dvije vatre, Ribe će se zaljubiti na prvi pogled, a OVOM znaku će celi mesec biti pun ljubavi..

31. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

VAGA

Početkom meseca mogla bi se pojaviti neka osoba koja nije sa vaših prostora a koja je deo vaše prošlosti i pokušati da ponovo uspostavi kontakt sa vama. Mislim da ćete prekinuti taj odnos i da se nećete baš obradovati. Nekima od vas je voljena osoba negde daleko i ne može da se javi. Ne brinite krajem meseca će se javiti. Stalno ste u nekom strahu da ćete izgubiti kontakt sa nekim i pokušavate da provocirate njeno javljanje. Vama smeta kada nemate kontrolu nad situacijom, a sada ste upravo u ovakvoj situaciji. Krajem meseca će se vaš emotivni život pokrenuti na bolje, a dotle se strpite i ne pokušavajte ništa na silu.

 

 

ŠKORPIJA

Niste sa osobom koju volite i stalno očekujete da se pojavi. Čini vam se da ste osuđeni na čekanje i tugujete zbog toga. Usamljeni ste čak i ako imate nekoga kraj sebe. Krajem perioda će u vaš život ući neka osoba koja je od vas starija i koja može dosta da vam pomogne. Dešavaće vam se krupne promene u vašem životu, a vi se nećete radovati jer niste svesni šta želite.Vi biste sve da menjate a da ipak sve ostane isto, a to nije moguće. Konflikt koji imate u sebi ova osoba može rešiti. Shvatićete da vaš život nije pod vašom kontrolom i hrabro suočiti sa problemom. Mnogi od vas žele osobu koja će ih razumeti a kada takvu osobu nađu, pretvaraju je u prijatelja. Krajem perioda će se ovakav stav promeniti. Mogućnost ulaska u brak.

 

 

STRELAC

Imate posesivnog partnera koji vam oduzima osećaj slobode. U narednom periodu neke osobe će vam se  mešati u vezu i to će biti osnovni razlog njegove ljubomore.Vaš odnos je već duže vreme na klimavm nogama, ali vi ne želite da to drugi znaju.U narednom periodu možete biti žrtva nečije spletke pa se pripazite.Oni koji su zaljubljeni u zauzetu osobu treba da izbegavaju susrete u narednom mesecu jer se može dogoditi da neko prati šta se tu dešava. Bićete prinuđeni da od partnera sakrijete neke činjenice da bi vaša veza opstala. Svesni se da to ne vodi ničemu ali moraćete tako.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4