VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR: Rak između dvije vatre, Ribe će se zaljubiti na prvi pogled, a OVOM znaku će celi mesec biti pun ljubavi..

VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP ZA SEPTEMBAR: Rak između dvije vatre, Ribe će se zaljubiti na prvi pogled, a OVOM znaku će celi mesec biti pun ljubavi..

31. kolovoza 2017. 0 By Admin 1

RAK

Bićete previše emotivni i nećete znati da se izborite s emocijama. Zato su mogući sukobi s partnerom, ali ćete ipak u nekim trenucima više biti fokusirani na posao nego na ljubav. Dok se ne pomirite sa samim sobom ne bi trebalo da donosite važne odluke ili pravite velike korake na ljubavnom planu. Trebalo bi da budete načisto sa samim sobom šta osećate i šta želite od svog ljubavnog života.

 

 

LAV

Uopšteno, neće se puno toga promeniti u septembru.Ovo je i dalje strastven period, ali pun napetosti. Ipak, napetost će se smanjivati kada se Mars počne udaljavati od Saturna. Venera, planeta ljubavi je u položaju u kojem olakšava komunikaciju. Tokom septembra sreća u ljubavi dolazi kroz reči (pisana reč ili izgovorena) i mogli bi je naći u rečima nekoga ko je udaljen ili u naručju voljene osobe s kojom delite iste intelektualna ili duhovna interesovanja.

 

 

DEVICA

Ovog meseca, naročito od samog početka, moraćete da budete više prisutni za svog partnera. Ovo važi i za one koji se već neko vreme ,,natežu sa nekim“. Vrlo je verovatno da ste oboje puni nekih pitanja koja su se taložila vremenom, ali niste mogli da nađete pravi trenutak da o tome govorite. Sada jeste. Uhvatite se u koštac sa svime. Istina je uvek bolja od neznanja. Situacija je u potpunosti u vašim rukama i prestanite da se bojite radikalnih promena! Ponašajte se kao prava devica.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4