DOMINACIJA DJEVICE DONOSI VELIKU LJUBAV: 13 ključnih datuma u SEPTEMBRU koji će vam PROMJENITI ŽIVOT…

DOMINACIJA DJEVICE DONOSI VELIKU LJUBAV: 13 ključnih datuma u SEPTEMBRU koji će vam PROMJENITI ŽIVOT…

1. rujna 2017. 0 By Admin 1

 

25. rujan

Izgubljenost

Mars u Djevici i Neptun u Ribama stvaraju pravu zbrku. Ne možete razlučiti istinu od laži, stvarnost od zablude. Ovo je aspekt u kojem nešto gubimo. Naslućujemo da se nešto događa iza naših leđa, no nije nam jasno što. Stvari koje se čine iz nemoći i kukavičluka mogu biti teško shvatljive onima kojima je stalo od vlastitog integriteta. Čuvajte se infekcija, osobito onih crijevnih.

 

 

28. rujan

Sloboda

Ovo je posljednji aspekt između Jupitera u Vagi i Urana u Ovnu jer Jupiter uskoro prelazi u znak Škorpiona. Zaključujete neka poglavlja života. Neki događaji koji su u posljednjih godinu dana ulazili u vaš život povremeno i u naletima, sada se odvijaju posljednji put i vi dolazite do konačnog zaključka. Sve nas vodi prema istini, a o nama ovisi hoćemo li prihvatiti promjenu koja nas vodi prema slobodi. Ovo je važan aspekt za Vage, Ovnove, Vodenjake i Strijelce.

 

 

30. rujan

Bijeg u romantiku

Venera i Neptun igraju igru zavođenja. Ništa nije jasno, a sve je jasno. Stvari se čitaju između redaka, nagađaju. Lako padamo pod utjecaj onih koji zavode romantično, suptilno i s mjerom. Ljepota u svim svojim oblicima može ugrabiti vašu pažnju, tako da se fokusirajte na čuda kreativnosti, a ne na praktične potrebe. Možete pobjeći od realnosti i utjehu naći u nečijem zagrljaju dobrom filmu, čitanju knjige.

 

 

 

www.julijanaoremovic.com

Stranice: 1 2 3 4