DOMINACIJA DJEVICE DONOSI VELIKU LJUBAV: 13 ključnih datuma u SEPTEMBRU koji će vam PROMJENITI ŽIVOT…

DOMINACIJA DJEVICE DONOSI VELIKU LJUBAV: 13 ključnih datuma u SEPTEMBRU koji će vam PROMJENITI ŽIVOT…

1. rujna 2017. 0 By Admin 1

 

16. rujan

Razgovor

Opet se susreću Merkur i Mars, no ovaj put pod mnogo manje vatrenim i egoističnim, a više praktičnim i analitičnim okolnostima u znaku Djevice. Iako ovaj aspekt može donijeti mnogo nervoze i napetosti. To su oni trenuci kada je jedna pogrešna riječ okida nesporazum. Ovo je i vrijeme kada možete biti iznimno produktivni i efikasni u obavljanju radnih zadataka te dobivanju informacija koje su vam potrebne. Zdravstveno pripazite na probavu, prehranu, izbjegavajte namirnice koje izazivaju osjećaj nadutosti. Vrlo produktivan aspekt za Djevice, Bikove i Jarce.

 

 

19. rujan

Potraga za lojanošću

Venera ulazi u znak Djevice. Strast se zamjenjuje osjećajem dužnosti. Želimo čiste i jasne odnose. Tražimo potvrdu i garancije od suprotne strane. Želimo znati kuda i zašto idemo. Istovremeno Merkur se suprotstavlja Neptunu i gubimo se u magli pretpostavki i snova. Možda otkrijemo laž ili i sami slažemo, a možda se osjetimo izigranima od strane jedne osobe. Zato se povodimo onom izrekom – čist račun, duga ljubav. I koliko god se pokušali sakriti, nešto zatajiti, učinak tih manipulacija će biti kratkotrajan. Važno vrijeme za ljubavne odluke za Djevice, povoljno za Jarce i Bikove. Strijelci, Blizanci, Ribe, pa i Djevice trebali bi se čuvati spletki.

 

 

20. rujan

Mlađak

Mladi Mjesec u znaku Djevice omogućuje nam da zatvorimo jedna vrata, napustimo prošlost i postavimo nove namjere za budućnost. Mogli biste se uloviti čišćenja, velikog pospremanja, naporno ćete raditi s ciljem dovršenja zadataka koji su pred vama. Ovo je i dan nekih novih odluka vezanih uz posao, zdravlje i općenito uređivanje i organiziranje svakodnevice. Dobar dan za Djevice, Bikove i Jarce.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4