DOMINACIJA DJEVICE DONOSI VELIKU LJUBAV: 13 ključnih datuma u SEPTEMBRU koji će vam PROMJENITI ŽIVOT…

DOMINACIJA DJEVICE DONOSI VELIKU LJUBAV: 13 ključnih datuma u SEPTEMBRU koji će vam PROMJENITI ŽIVOT…

1. rujna 2017. 0 By Admin 1

 

12. rujan

Stabilnost

Pozitivan aspekt između Venere u Lavu i Saturna u Strijelcu donosi stabilnost u odnosima i financijama. Prepoznajete kvalitetu u svom životu koja je vrijedna ulaganja i čuvanja.

Pravo je vrijeme i da postavite zdrave i održive granice prema ljudima u svom najbližem okruženju. U odnosima je važno imati zajedničku viziju i strast. Neki će doživjeti susret s bivšom ljubavi. Dobri dani za Lava, Ovna, Strijelca.

 

 

14. rujan

Provjera stvarnosti

Sunce u kvadratu sa Saturnom jača osjećaj dužnosti i obaveze, a što može biti u sukobu s našim istinskim željama i potrebama. No ovo je i dobar moment za provjeru stvarnosti. Oni planovi, ideje i odnosi koji stoje na klimavim nogama doživjet će manji potres. Iluzije se raspadaju kao kula od karata. Osim toga provjerite jesu li vaša očekivanja prema drugima prevelika, kao i njihova prema vama. Vrijeme je i da kažete ‘ne’ onim stvarima koje su u vašem životu izgubile smisao. Vrijedno je izgubiti ono što vrijednosti nema. Djevice, Strijelci, Blizanci, Ribe, donekle i Jarci i Lavovi nalaze se na velikom testu.

 

 

15. rujan

Kad srce kaže ‘da’

Pozitivna veza između Jupitera i Venere doprinosi uživanju, jačanju veza s drugima, vodi nas na mjesta na kojima se možemo dobro zabaviti i upoznati neke zanimljive ljude. Raste ljubavni optimizam. Venera je sve bliže i Sjevernom Mjesečevom čvoru što otvara neka nova vrata na planu ljubavnih odnosa. Ono što se dogodi u narednih nekoliko dana moglo bi biti značajno za vašu ljubavnu budućnost. Divno za Lavove i Vage, kao i one koji imaju Podznak u tim znakovima.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4