Ovo su NAJVEĆE GREŠKE koje žene PRAVE i zbog njih OSTAJU SAME! Evo čim TJERATE MUŠKARCE OD SEBE…

Ovo su NAJVEĆE GREŠKE koje žene PRAVE i zbog njih OSTAJU SAME! Evo čim TJERATE MUŠKARCE OD SEBE…

1. rujna 2017. 0 By Admin 1

 

Greška 6 – Oslanja se na svoju prirodnu sposobnost procene njegovog karaktera

Ljude nije lako proceniti. Posebno ne muškarce. Ali ni žene. I jedni i drugi imaju posebne načine na koje izražavaju ono što misle.

Žene komuniciraju natuknicama, govorom tela, sarkazmom i koketiranjem kada upoznaju muškarca. One mogu indirektno ili direktno dati muškarcu do znanja da su zainteresovane za nešto ozbiljnije.

Muškarci su drugačiji.

 

Oni obično komuniciraju sarkazmom, humorom ili na neki drugi način da bi izrekli svoj status. Vrlo retko će neki muškarac iskreno komunicirati sa ženom je li spreman ući u vezu. Osim kod seksualne zainteresovanosti, muškarci su vrlo indirektni o onome što nameravaju i što žele.

Ako ne znate čitati te suptilne signale možete steći vrlo pogrešan utisak, a to može uzrokovati slomljeno srce i još mnoge probleme. Jedini način da to izbegnete je da naučite razlikovati na osnovu suptilnih signala dobrog i lošeg muškarca.

 

 

Greška 7 – Očekuje da će je veza usrećiti

Mnoge žene misle da će muškarac potpuno promeniti njihov život, da će ih učiniti potpunima i srećnima. Naravno, postoje veze i situacije koje to naprave, ali osim izuzetaka, to se ne događa.

Ništa ne odbija više muškarce od žene koja od njega očekuje da će je usrećiti, a muškarci koji traže žene koje treba usrećiti, verovatno nisu baš ljupki i nežni kakvima se predstavljaju. Vrlo je važno da se partneri nadopunjavaju, ali ako tražite nekoga ko će vas upotpuniti, to znači da niste potpuna osoba, a nikome se ne sviđaju nepotpune osobe, pa će to imati vrlo negativan učinak na utisak koji će on kreirati o vama.

Pa šta onda možete učiniti?

Možete zainteresovati muškarca tako da ga uključite u svoj život na prirodnije načine, gde će vas on podstaknuti da se sami o sebi više brinete i pronađete ispunjenje u životu. Ali takve situacije morate sami kreirati i retko se događaju slučajno.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4