Ovo su NAJVEĆE GREŠKE koje žene PRAVE i zbog njih OSTAJU SAME! Evo čim TJERATE MUŠKARCE OD SEBE…

Ovo su NAJVEĆE GREŠKE koje žene PRAVE i zbog njih OSTAJU SAME! Evo čim TJERATE MUŠKARCE OD SEBE…

1. rujna 2017. 0 By Admin 1

 

Greška 8 – Pokušava ga uveriti da bi je trebao voleti ili mu se sviđati

Šta radi većina žena kada upozna muškarca koji joj se sviđa, a on nije zainteresovan za nešto ozbiljno? Tačno. Pokušava ga uveriti da pođe osećati drugačije.

KADA SE RADI O PRIVLAČNOSTI, NE MOŽETE NEKOGA NI NA ŠTa NATERATI.

 

Ne možete nekog logikom i razumom naterati da vas zavoli. Ako on ne oseća to nešto, kako možete očekivati da će ga vaša objašnjenja podstaknuti na to?!

Nemojte misliti da to samo rade žene. Muškarci su još gori. Uvek daju komplimente ženama kojima se ne sviđaju, ugađaju im, kupuju im poklone, a da ne govorimo koliko često znaju pitati zbog čega vam se ne sviđaju. Razlika je što se takvim ponašanjem žena još i može “kupiti”, ali muškarce ne. S druge strane on će možda uživati u onome što dobija, ali to neće promeniti ono što on oseća.

 

 

Greška 9 – Ne zna se ponašati u različitim situacijama

Muškarac po pravilu ima jasnu ideju šta želi od žene, a to ne znači samo seks. Možda je teško poverovati, ali već pre prvog spoja on ima pretpostavku o tome šta želi od vas. A ako ne znate kako to otkriti, i samo sedite gledajući u njega i zavodeći ga, u pokušaju da mu ugodite i budete ono što mislite da on želi, to neće pomoći.

Ako ne znate prepoznati šta on želi, uvek ćete biti gubitnica. Stoga na spojevima se nemojte samo truditi zavesti ga, nego i pažljivo posmatrajte kako biste otkrili šta on želi.

 

 

Greška 10 – Ne žele se menjati

Ne trebate menjati svoje stavove, izgled ili sl, ali ako imate obrasce ponašanja koji su dokazano neefikasni pokušajte ih shvatiti i promeniti.

 

 

covermagazin.com

Stranice: 1 2 3 4