Ovo su NAJVEĆE GREŠKE koje žene PRAVE i zbog njih OSTAJU SAME! Evo čim TJERATE MUŠKARCE OD SEBE…

Ovo su NAJVEĆE GREŠKE koje žene PRAVE i zbog njih OSTAJU SAME! Evo čim TJERATE MUŠKARCE OD SEBE…

1. rujna 2017. 0 By Admin 1

 

Greška 3 – Pretvara se da je ono što nije

U želji da ugode muškarcu, žene konstantno rade stvari kojima će privući njihovu pažnju kako bi ih on više voleo ili se zaljubio.

Još jedna grozna ideja.

Mnogo žena pogrešno misli da ako pokažu za šta su sve sposobne i koje sve neobične stvari mogu izvesti da će na taj način privući muškarčevu pažnju i da će on poželeti biti sa njima.

 

Ali problem je što muškarce ne privlači previše takav tip osobe. Ne vole žene koje im se ulizuju, one koje očajnički trebaju pažnju i one sa kojima se moraju takmičiti. Nemojte ovo pogrešno shvatiti. Super je biti sposobna žena, ali ono što privlači muškarca je žena koja ga ohrabruje na izražavanje emocija, nesebičnost, nežnost i iskrenost.

Ne trebate biti “laka” žena da bi vas muškarac zavoleo, ali neće vas zavoleti ni ako se ponašate kao da ste dar sa neba. Pa ako mislite da će vas učiniti privlačnijom to što izigravate ženu iz mašte, razmislite još jednom.

Do muškarčevog srca nikad nećete stići kroz seks, ako je to isključivo seks, ako izigravate nešto, bilo šta.

 

 

Greška 4 – Prerano deli osećanja

Još jedna velika greška je prerano reći šta osećate. Gledajte… Atraktivni, solo i uspešni muškarci su vrlo retki. A zbog toga dobijaju mnogo ženske pažnje. Većina njih i shvata svoje kvalitete. Privlačni muškarci su izlazili s mnogo žena i imaju ono što se naziva iskustvom. Znaju šta mogu očekivati. A jedna od stvari koja će najbrže oterati privlačnog muškarca od vas je rečenica: “Znaš, baš mi se jako, JAKO, sviđaš”. To signalizuje da ste samo još jedna od onih stereotipnih žena koje žure u veze i ne mogu se kontrolisati, jer im je nužan muškarac da bi ih ispunio i upotpunio njihov život.

 

To nije privlačno muškarcima. Nemojte to raditi. Opustite se. Postoje mnogo bolji načini.

 

 

Greška 5 – Pogrešno tumači važne signale koje on šalje

Muškarci komuniciraju o tome šta osećaju i bez da to direktno govore. Ipak, većina žena zna intuitivno na početku prepoznati kakva je on osoba, ali kasnije zaboravlja na tu svoju sposobnost.

Signali koje on šalje mogu se svesti na četiri osnovna nivoa:

Društvena: Gde stoji u svom životu – stabilnost, samopouzdanje, smer kuda ide…
Emotivna: Da li je ili nije “emotivno dostupan”.
Fizička: Privlačite li ga i iz kojih razloga.
Ljubavni status: Je li otvoren za izgradnju i razvoj veze.

 

Najzabavnija je stvar što na svim ovim područjima muškarci šalju signale potpuno nesvesno i nasumično.

Morate naučiti prepoznavati ove signale ako želite ozbiljnu vezu sa muškarcem i što je važnije detektovati, poklapaju li se vaše želje i viđenje budućnosti sa signalima koje on odašilje.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4