HOROSKOP PO TAROTU: Blizanci veliki ŠARMERI, Lav u sebi nosi OGROMNU SNAGU, a Devica krije DUBOKU MUDROST..

HOROSKOP PO TAROTU: Blizanci veliki ŠARMERI, Lav u sebi nosi OGROMNU SNAGU, a Devica krije DUBOKU MUDROST..

4. rujna 2017. 0 By Admin 1

Strelac

Strelac je umerenost
Umerenost predstavlja umeće, veštinu, osećaj za zlatnu sredinu. Označava kreativnu snagu i prilagođavanje. Lik na karti meša različite elemente i stvara unutrašnji proces koji vodi ka skladnom jedinstvu. Jupiter kao jedna dobroćudna planeta sve radi polako, ali stiže na cilj.

 

 

Jarac

Jarac je đavo
Đavo je karta koja označava iskušenje materijalnog sveta i često je svi pogrešno tumače. Pokazuje da bi trebalo da se oslobodimo okova tradicije i krutosti da bismo zaista napredovali. Na karti je đavo kao bog Pan, bog prirode koji sputava ljude. Saturn, kao planeta koja deluje na duge staze i formira karakter, vlada Jarcem, koji kroz trnje ipak na kraju stiže do zvezda.

 

 

Vodolija

Vodolija je zvezda
Zvezda je sedamnaesta karta Velike arkane i predstavlja nadu, veru, čiste i dobre namere. Poistovećuje se sa Vodolijom kojom upravlja Uran. Ta planeta se često karakteriše kao čudna i zanimljiva, spoj zemaljskog i nebeskog, i upravo je takva i ova karta.

 

 

Ribe

Ribe su mesec
Mesec kao karta tarota nosi duboku intuiciju, talente, ali i sklonost lutanjima. Uvek je tu uključen uticaj karme i intuicije. Takve su i Ribe pa im je često intuicija jedini pravi orijentir u magli. Inače, Ribama vlada Neptun, koji često donosi iluzije nosiocima ovog znaka.

 

 

zena.blic.rs

Stranice: 1 2 3