POLUDEĆE ZA TOBOM: Ovim stvarima nijedan muškarac NEĆE ODOLETI…

POLUDEĆE ZA TOBOM: Ovim stvarima nijedan muškarac NEĆE ODOLETI…

4. rujna 2017. 0 By Admin 1

3.ELEMENT – OPUŠTENA KOMUNIKACIJA

Da li ti je naporno da pričaš sa svojim dečkom?

Suština svake veze je poverenje i znanje oba partnera da će saslušati jedno drugo sa strpljenjem i poštovanjem. I da postoji pravo poverenje tako da mogu da podele istinu u vezi sa onim šta se dešava u njihovim životima.

Ako nemate otvorenu komunikaciju onda po definiciji nema ISKRENOSTI u vašoj vezi. Ako nema iskrenosti,ne postoji sigurnost i povezanost. Kao posledica nedostatka iskrenosti verovatno ste prošli kroz sledeće situacije i osećanja…
Da li ste ikada uvideli da vi i vaš partner delite manje jedno s drugim nego sa vašim prijateljima u vezi sa tim kako se osećate i o čemu razmišljate?

 

Da li se osećate uplašeno kada treba da kažete vašem muškarcu šta ZAISTA osećate? Da li ste ikada saznali o tome šta se dešava u vašoj vezi i kakvi problemi muče vašeg partnera od nekoga ko njega jedva poznaje?

Zar vaš partner ne bi trebalo da bude bliskiji, otvoreniji i iskreniji sa vama nego sa bilo kim drugim kada je vaša veza u pitanju?

Odgovor je: DA. Trebalo bi.

Vi treba da budete bliskiji i otvoreniji sa vašim muškarcem nego sa bilo kim drugim. Ali mnoge žene ne uspevaju u tome. Često si ti, kao devojka u vezi, POSLEDNJA osoba koja saznaje šta se dešava i kako se oseća tvoj partner.

To nije OK!

I zbog toga ti dođe da vrisneš!

Da ne spominjem kako je ponižavajuće kada shvatiš da su svi ostali verovatno znali šta se dešavalo sa tvojim dečkom osim tebe…a oni su samo seli, posmatrali i nisu rekli ništa.

U takvim situacijama se verovatno osećaš kao budala.

Ali, ne mora da bude tako. Samo TI imaš snagu i odgovornost da tvoja veza bude onakva kakvom si je zamišljala.

Želiš da znaš fascinantnu stvar koja olakšava život i veze? To je komunikacija.

 

Dobra komunikacija privlači i inspiriše dobru komunikaciju zauzvrat.

 

Ukoliko nemaš otvorenu i iskrenu vezu kakvu želiš i kakva ti je na kraju krajeva potrebna, onda je jedina mera po kojoj možeš da utvrdiš kakva vam je komunikacija zapravo ODGOVOR ili REAKCIJA koju dobiješ od njega. Teško je u početku da se prihvati, i osećate da je nefer kada vaš dečko prosto ne radi svoj deo.

 

Zato vi morate da unesete prave reči i pravi način razgovora i deljenja u vašoj vezi koja će odmah postati bolja-jednostavno jer ste joj dali ono što joj je bilo potrebno. Sada se postavlja pitanje…

Da li možete da prihvatite 100% odgovornost za vaš način komunikacije sa partnerom? Evo prilike da preokrenete celu situaciju, a učinićete jednu jednostavnu stvar: Prihvatanjem 100% odgovornosti za stvaranje KOMUNIKACIJE kakvu želiš u svojoj vezi. Komunikacija JE ODGOVOR koji dobijaš od svog partnera.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4