HOROSKOP ZA SEPTEMBAR, MESEC LJUBAVI I NOVCA- Vatrena energija planeta donosi ŠANSU ZA OSTVARIVANJE VELIKIH SNOVA…

HOROSKOP ZA SEPTEMBAR, MESEC LJUBAVI I NOVCA- Vatrena energija planeta donosi ŠANSU ZA OSTVARIVANJE VELIKIH SNOVA…

5. rujna 2017. 0 By Admin 1

VAGA

Ljubav

Tenzija na emotivnom planu će polako popustiti ulaskom u septembar! Uživanje može da počne već nakon 5. septembra. Kada Merkur konačno krene napred i vi ćete imati osećaj da mnoge stvari kreću svojim tokom! Još na početku septembra lepi aspekti Jupitera i Venere doneće vam mnogo bolju komunikaciju sa partnerom, a nekima od vas i moguć kraći put!

 

Slobodne Vage očekuju velike promene, a preko prijatelja ili na nekom većem okupljanju mogu upoznati ljubav svog života! Uran iz vašeg polja partnerstva biće dobro aspektovan između 16. i  27. septembra, pa su moguće iznenadne i brze konekcije sa jednim Strelcem, Vodolijom ili Škorpijom! Pratite svoj instikt i ne dvoumite se dugo jer ovakva osoba se ne sreće često!

 

Posao i finansije

Do 7. septembra, pod uticajem retro Merkura iz znaka Device, trošićete nepromišljeno i impulsivno. Ipak, vladar vašeg znaka Venera ulaskom u znak Lava doneće vam mnogo bolju finansijsku situaciju, ali i troškove na proslave ili uživanje. Do 20. septembra uživaćete u timskom radu pod uticajem Venere iz vašeg polja grupnih dešavanja. Sredinom septembra moguće je poznanstvo sa vrlo uticajnim Rakom, Ovnom ili Jarcem i uspeh preko njih. Ovo će biti period odličan za reklamiranje, ali i početak novog posla ili ulazak u novi poslovni prostor. Kraj meseca, pod uticajem Marsa, doneće vam uživanje u tajnom planiranju projekata, radu na sebi i skupljanju energije za velike jesenje promene.

 

 

 

ŠKORPIJA

Ljubav

Škorpije ne vole polovično i površno, a njihova ljubav pamti se dugo. Ipak moguće je da pored sebe imate nekog ko ne može da prati vašu energiju i strast! Ukoliko je u prethodnom periodu bilo određenih emotivnih potresa i razmirica sa partnerom, možete odahnuti jer se nakon punog meseca iz vašeg polja ljubavi oko 6. septembra to stišava! Zauzetim Škorpijama ulazak Marsa u znak stabilne Device umanjiće dramu u njihovim vezama i brakovima! Septembar će ujedno biti i period odličan za realnu analizu vaših odnosa!

 

Slobodnin Škorpijama tranzitna Venera iz njihovog astrološkog polja posla i karijere mogla bi do 21. seprembra  doneti vezu sa nadređenim ili nekim koga poznaju preko posla! Vi volite odlučne i strastvene ljubavnike, a sredina septembra donosi upravo takvu osobu! Jedan Lav, Devica ili Škorpija zaintrigiraće vas svojim stavom.

 

Posao i finansije

Lepe vesti sve Škorpije je da se može reći da će biti pravi miljenici zvezda u septembru. Mars – vladar vašeg znaka, konačno ce doći na svoju pravu poziciju i tranzitom kroz znak Lava doneti vam mnogo pozitivne energije, ali i finansijsku stabilnost i uspeh i svakom poslu koji započnu ovog meseca. Pun mesec već između 4. i 6. septembra doneće vam neočekivano dobru zaradu moguće i kroz igre na sreću, ali i rešavanje nekog duga od ranije. Uspeh u svim partnerskim poslovima, poslovima vezanim za odnose sa javnošću, ali i kroz timski rad. Mars, planeta ambicije i akcije iz njihovog polja komunikacije između 13. i 18. septembra donece mogućnost potpisivanja novog važnog ugovora i promenu radnog mesta na višu poziciju. Uzivajte u lepoj septembarskoj energiji i ukoliko krajem meseca, oko 23. septembra osetite napor usled pojačanog obima posla, zahvalite se jer će vam upravo ti napori doneti veliki poslovni uspeh.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6