VELIKI JESENJI HOROSKOP ZA 2017.GODINU: Velike životne promene za Raka, Vagi stiže SUDBINSKA LJUBAV…

VELIKI JESENJI HOROSKOP ZA 2017.GODINU: Velike životne promene za Raka, Vagi stiže SUDBINSKA LJUBAV…

14. rujna 2017. 0 By Admin 1

Veliki horoskop za jesen 2017. godine otkriva šta nam donose planetarni tranziti sve do kraja decembra!

 

Veliki jesenji horoskop za 2017. godinu važi i za vaš znak i za vaš podznak!

OVAN

LjUBAV

Početak jeseni za većinu Ovnova biće vrlo dinamičan! Vatrena energija Venere iz njihovog polja ljubavi i zabave i Urana iz njihovog znaka doneće im razrešenje problema sa partnerom i mnogo pozitivniju energiju! Mnogi od vas, podstaknuti pozitivnim promenama poput selidbe ili početkom zajedničkog života sa stalnim partnerom poželeće već početkom oktobra brak ili proširenje porodice!

Slobodni Ovnovi oko 10. oktobra srešće se sa velikom promenom, ulaska Jupitera iz njihovog polja braka i veza u znak Škorpije i prelazak u njihovo astrološko polje sudbine, karme i transformacije! Ovaj Jupiterov tranzit učiniće vas strastvenijim, magnetičnijim i privlačnjim posebno jednom Biku, Raku ili Strelcu! Krajem oktobra raskrstićete, na možda pomalo buran način, sa nekim u koga već neko vreme nemate mnogo poverenja!

 

Slobodnim Ovnovima ovaj tranzit doneće karmičke ljubavi posebno od 8. novembra kada se i planeta ljubavi pridruži planeti Jupiter! Do kraja novembra moguća su čuda, a okolnosti pod kojima ove veze budu počinjale moguće da će biti pomalo komplikovane. Ipak, istrajte u borbi za ovu ljubav jer Jupiter i Venera iz znaka Škorpiona će upravo zahtevati od vas borbu! Decembar mesec ove godine obeležiće veličanstveni prelazak Saturna iz znaka optimističnog i otvorenog Strelca u znak stabilnog i sistematičnog Jarca! Pred samu Novu godinu njegov susret sa Venerom označiće povratak nekim starim, ali pravim vrednostima. Mnogima od vas doneće povratak na neku emotivnu prošlost, a neki će se konačno odlučiti na mnogo veću odgovornost, ulazak u brak i velike planove sa partnerom! Mnogima od vas ovaj tranzit doneće promenu statusa!

 

 

POSAO I FINANSIJE

Početak jeseni, pod uticajem Marsa i Venere bićete pretrpani poslom, ali ćete uživati i u plodovima svog rada. Od viška glava ne boli, a sa novim poslovnim projektima stiže i uvećana zarada i stabilnost na polju finansija. Ukoliko se bavite trgovinom, poslovina u vezi sa transportom, ali i pravnim poslovima ovo će biti period manje tenzije, ali i velikih prilika za napredovanje. Oktobar mesec mnogim Ovnovima, kroz veliku planetarnu promenu i prelazak planete mogućnosti i sreće Jupitera iz njihovog polja partnerstva u astrološko polje nasledstva, ali i kredita i tuđeg novca od 10. oktobra daje punu podršku zvezda kada je dobijanje novca u pitanju. Tokom novembra stiže veliki uspeh, posebno onim Ovnovima koji se bave rizičnim poslovima, finansijama i ulaganjima. Ipak, savet je da dobro razmislite kada pozajmljujete novac drugima, posebno Blizancu i Lavu.

 

 

 

BIK

LjUBAV

Prethodni period mogao je obeležiti fokus na posao i npredovanje. Moguće je da ste se na emotivnom planu osećali uspavano ili pomalo mlako! Sredina oktobra doneće veliku energetsku promenu mnogim Bikovima kroz prelazak Jupitera iz znaka harmonične Vage u znak strastvene i prodorne Škorpije i vašu prirodnu kuću partnerstva, braka i veza. Do sredine oktobra većina Ovnova imaće priliku da na najbolji mogući način učvrsti svoje stabilne veze, pa eto vesti o prinovi i ponuda za brak. Ovaj tranzit delovaće sve do jeseni 2018. godine, a upravo ovo polje biće osvetljeno i u fokusu. Oktobar i novembar mesec biće test za većinu zauzetih Bikova, a vaše partnere mogu iznenaditi vaši dodatni zahtevi. Po prirodi strastveni i posesivni, ulaskom Jupitera u znak Škorpije produbićete vaše želje i očekivanja. Ono što vas definitivno od oktobra više neće zanimati to su površni odnosi! Sada ćete ići na sve ili ništa.

 

Slobodni Bikovi u oktobru i tokom prve polovine novembra mogli bi da se zaljube jače nego ikad u jednog Jarca, Raka ili Škorpiju. Posebno jake, karmičke i romantične susrete doživećete između 7. i 15. novembra, kada se Jupiteru pridruži i Venera. Decembar mesec označiće za vas period pozitivne energije, ali i preispitivanja, posebno Bikovima koji su u slobodnijim vezama sa Lavom, Blizancima ili Vagom. Ulazak Saturna u znak Jarca od 21. decembra, označiće za mnoge od vas stabilizaciju ili zahlađenje u mnogim odnosima, ali i povratak neke daleke prošlosti.

 

 

POSAO I FINANSIJE

Posao će krajem septembra prosto cvetati, posebno ukoliko se bavite kreativnim poslom ili poslom koji je vezan za hedonizam i uživanja. Mars i Venera iz vašeg astrološkog polja kreativnosti doneće vam mnogo novih i lepih ideja, a na osnovu neke od njih tokom jeseni ćete sebi obezbediti uvećanu zaradu ili povišicu. Mnogim Bikovima Jupiter će po izlasku iz znaka Vage doneti novu poslovnu ponudu koju bi trebalo da prihvate, posebno ukoliko je reč o partnerskom poslu sa Jarcem ili Lavom. 10.oktobra iz vašeg astrološkog polja posla Jupiter će preći u znak ambiciozne Škorpije i u vaše astrološko polje partnerstva. Ovo će obeležiti početak perioda u kojem će se pred vama pružati prilike za partnerstvo, ali i period mnogo veće zarade. Između 6. i 18. novembra moguća su i javna priznanja za mnoge Bikove. Novembar će ujedno biti i period idealan za ulaganja i pozajmice. U decembru vas takođe očekuje velika astrološka promena i tranzit Saturna iz znaka Strelca koji vam nekoliko godina unazad donosi izazove i probleme sa dugovima ili naplatom zarade, u znak zemljanog stabilnog Jarca i vaše astrološko polje inostranstva.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6