VELIKI JESENJI HOROSKOP ZA 2017.GODINU: Velike životne promene za Raka, Vagi stiže SUDBINSKA LJUBAV…

VELIKI JESENJI HOROSKOP ZA 2017.GODINU: Velike životne promene za Raka, Vagi stiže SUDBINSKA LJUBAV…

14. rujna 2017. 0 By Admin 1

LAV

LjUBAV

Početak jeseni obeležiće za vas predivan period i imaćete osećaj da se stvari u vašem emotivnom životu konačno slažu na svoje mesto! Početkom oktobra prelazak Jupitera iz vašeg polja komunikacije, putovanja i kraćih veza u znak Škorpije i vaše polje intime, porodice i emocija uneće u vaš ljubavni život više romantike, strasti i produbiće odnose u kojima ste sada. Slobodnim Lavovima, posebno u periodu od 25. oktobra do 20. novembra moguće je zaljubljivanje u blizini kuće ili preko člana porodice. Na neki način ova ljubav može biti i zabranjena ili komplikovana, ali je vredna svakog rizika! Iznenadiće vas duboke emocije i velika količina strasti prema Strelcu, Raku ili Devici!

 

Zauzetim Lavovima ovaj tranzit doneće još dublju povezanost sa partnerom, ali i ljubomoru i posesivnost. Nemojte preterati sa dramom, jer je ovo vrlo izazovna energija. Podržite partnera u uspehu i iznenadiće vas njegova darežljivost. Decembar mesec mnogim Lavovima doneće pozitivnu energiju, a pod uticajem Venere iz znaka Strelca, zračićete i privlačiti samo dobro u svoj ljubavni život. Konačno početak zime za mnoge od vas označiće i period olakšanja, jer će Saturn koji je nekima od vas u prethodne dve i po godine mogao doneti razdvojenost od partnera, veze na daljinu, pogrešne izbore, ali i samoću napustiti vaše polje ljubavi! Zasijajte u svom punom sjaju pred samu Novu Godinu. Krajem godine neki od Lavova počinju vezu preko posla sa nadređenim, starijom osobom, ili osobom na položaju u znaku Vodolije, Jarca ili Ovna!

 

 

POSAO I FINANSIJE

Tranzit Marsa i Venere, kroz vaše astrološko polje finansija, već početkom jeseni doneće dobru zaradu i uvećane prihode. Početak oktobra Lavovima donosi pozitivnu energiju i poslovni entuzijazam. Mars iz znaka Vage mnogima od vas doneće potpisivanje važnih ugovora ili dogovor o vrlo uspešnoj saradnji sa Jarcem ili Ribom. Velika planetarna promena – prelazak Jupitera iz vašeg polja komunikacije, kraćih puteva, novih poznanstava u vaše polje svakodnevice, ali i nekretnina doneće stabilnije prihode u vaš život, ali i sudbinske poslovne prilike. Posebno u periodu od 4. do 18. novembra moguća su rešavanja pravnih pitanja, ali i kupovina ili prodaja nekretnine i zarada kroz nasledstvo. Ovo će ujedno biti period u kojem ćete spojiti lepo i korisno. Period pred Novu Godinu donosi još jednu promenu. Tranzitom Saturna u njihovo polje posla, većina Lavova pristupiće mnogo ozbiljnije, odgovornije svom poslu, pa će zato završiti dugo odlagane projekte.

 

 

DEVICA

LjUBAV

Device će srećne i ispunjene ispratiti leto 2017. godine, jer ih na jesen čeka nova postavka planeta i energija reda koja im mnogo više prija! Krajem septembra Venera i Uran će doneti nekima od vas nove ljubavi, ali i pomalo stresa jer će se emocije između vas i jednog Jarca, Bika ili Riba prebrzo razbuktati na šta niste navikli! Oslobodite se vaših konvecionalnih shvatanja i prevelike želje za kontrolom i za uzvrat ćete dobiti pravu ljubav. Početkom oktobra tranzit Jupitera u vaše polje komunikacije, misli i kraćih putovanja doneće vam mnogo strastveniju i dublju komunikaciju i povezanost sa partnerom. Za neke od vas počinje period ugovora i potpisa pa je moguće i ozvaničenje mnogih veza. Novembar mesec, posebno slobodnim Devicama, može na jednom kraćem putu pa čak i u komšiluku doneti novo poznanstvo koje će vam uzburkati emocije. Škorpija ili Strelac su vaša sudbina. Kraj decembra i početak zime većini Devica donosi novitete na polju ljubavi, dece i uživanja.

 

Zauzete Device poželeće proširenje porodice i dobiti nove odgovornosti. Ipak, znak Jarca je znak prošlosti pa će se mnoge Device krajem godine vratiti svojim starim ljubavima, a mnoge od vas očekuju sudbinski susreti. Veze koje počnu oko Nove godine predodređene su da traju večno.

 

POSAO I FINANSIJE

Venera i Mars iz vašeg znaka krajem septembra doneće vam pozitivna dešavanja na polju posla, a ukoliko imate svoj biznis ovo će biti period procvata. Jupiter je već godinu dana u vašem polju finansija i mnogim Devicama doneo je uvećanje prihoda, ali i promene izvora zarada. Moguće je da ste trošili dosta i to posebno na lepe stvari i ulepšavanje. U oktobru, oko 10. dešava se za vas još jedna lepa promena. Planeta sreće iz polja finansija preći će u znak Škorpije, pa ukoliko ste pametno iskoristili ovaj tranzit kroz Vagu sada ćete svoj stečeni novac moći pametno da uložite dalje. U novembru mnogima od vas moguće je potpisivanje novog ugovora koji uključuje i veću zaradu. Od 7. do 15. novembra biće idealan period da rešite neko pravno pitanje, ali i da kupite nešto o čemu odavno maštate.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6