VELIKI JESENJI HOROSKOP ZA 2017.GODINU: Velike životne promene za Raka, Vagi stiže SUDBINSKA LJUBAV…

VELIKI JESENJI HOROSKOP ZA 2017.GODINU: Velike životne promene za Raka, Vagi stiže SUDBINSKA LJUBAV…

14. rujna 2017. 0 By Admin 1

Horoskop donosi olakšanje Strelcima odlaskom Saturna

Sve Škorpije koje se bave negom lica i tela, estetikom, ali i tudjim novcem, ugovorima i osiguranjem doživeće veliki uspeh u ovom periodu. Polje finansija 21. decembra će konačno tri godine biti oslobođeno od Saturna, pa će protok novca će sada biti mnogo lakši.

 

STRELAC

LjUBAV

Mars i Venera iz vašeg astrološkog polja posla krajem septembra mogu vam doneti ljubav na poslu, sa kolegom ili nadređenim.

Zauzeti Strelčevi mogu pomalo zapostaviti partnera, ali već početkom oktobra energija se menja i vi ulazite u rasterećeniji period. Prelazak Jupitera u znak Škorpije od 10. oktobra učiniće vas tajanstvenijim, a kako će se ovaj tranzit odvijati u vašem polju snova tako se otvaraju mogućnosti za upoznavanje sudbinske ljubavi. Novembar mesec, posebno u periodu između 7. i 20. novembra donosi sudbinsku ljubav koja na neki način može biti zabranjena ili tajna. Ukoliko je reč o Vagi, Lavu ili Jarcu – ovo je veza koja će, uprkos svemu, opstati. Krajem godine većina Strelčeva osetiće olakšanje jer će Saturn 21. decembra konačno napustiti njihov znak. Mnogi od vas upravo pred Novu Godinu mogu sresti svoju sudbinsku ljubav preko posla.

 

 

POSAO I FINANSIJE

Strelčevi će početkom jeseni napredovati u poslu, doživeće priznanja nadređenih i shvatiti koliko mogu i vrede. Očekuje ih naporan rad tokom prvog dela oktobra, a vrlo je moguće da će morati da se bore, pa čak i da ulaze u manje konflikte sa kolegama, zarad ličnog uspeha. Od 10. oktobra tranzit Jupitera iz njihovog astrološkog polja kolektiva u polje izolacije i tajnosti doneće im oslobađanje od pritiska okoline, a ovo će posebno prijati Strelčevima koji vole individualne poslove, rad u manjim kolektivima u tajnosti i bez pritiska. Moguća je i promena poslovnog prostora. Mnogima će upravo ovaj tranzit doneti odlazak u inostranstvo, ali i posao sa strancima. Kraj godine i početak zime označiće prelazak Saturna u vaše astrološko polje finansija, što će većinu Strelčeva staviti pred novu životnu lekciju o novcu!

Horoskop najavljuje jake emocije rođenima u znaku Jarca

Ipak, ovaj tranzit donosi i stabilnost na polju finansija, a zarada će najviše dolaziti kroz stabilne ili državne strukture i preko poslova u vezi sa nekretninama.

 

JARAC

LjUBAV

Traziti planeta krajem septembra većini Jarčeva će doneti razrešenje nekih nesuglasica sa partnerom. Pod uticajem izazovnog aspekta Marsa i Urana, moguća je nervoza u odnosu sve do 10. oktobra. Ipak, ukoliko je reč o partneru Škorpiji, Devici ili Vodoliji ova tenzija može začiniti vaš odnos na neki način i doneti vam oseveženje veze ukoliko rešite da popustite u svojim čvrstim stavovima i prihvatite partnera kakav jeste!

Oktobar donosi brojna iznenađenja i planetarne promene, a jedna od njih je prelazak Jupitera u vaše polje druženja i kolektiva. Već u novembru mesecu doživećete jake emocije i zaljubljivanje, posebno u periodu od 5. do 15. novembra. Vrlo je moguće da je ovo jedan Rak ili Bik koga već poznajete. Osvrnite se oko sebe, među vašim prijateljima ili poznanicima je upravo taj neko ko će vam uzburkati emocije. Konjukcija Saturna i Venere 21. decembra označiće početak perioda mnogo ozbiljnijih emocija i ljubavnih veza za vas, a mnogim Jarčevima ovo će doneti i povratak na nešto davno zaboravljeno.

 

 

POSAO I FINANSIJE

Jarčevima će prijati energija od početka jeseni, a pod uticajem Venere iz znaka zemljane Device lakše će obavljati sve poslove koje budu imali. Početkom oktobra očekuje ih saradnja sa inostranstvom. Planetarna promena 10. oktobra i tranzit Jupitera u znak Škorpije većini Jarčeva doneće trajnije zaposlenje i rešenje neke poslovne situacije koja je duže vreme aktuelna. Venera i Mars će se pobrinuti da Jarčevi tokom novembra meseca budu omiljeni u kolektivu i dožive veliki uspeh upravo kroz timski rad. Neki od vas odlučiće se na partnerstvo sa prijateljem u znaku Device ili Raka. Decembar mesec doneće poslovni put ili pojačanu komunikaciju sa strancima, ali i novo životno poglavlje ulaskom Saturna u vaš znak. Već od 21. decembra idete u pravcu novih pozicija, bolje zarade i veće odgovornosti.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6