VELIKI JESENJI HOROSKOP ZA 2017.GODINU: Velike životne promene za Raka, Vagi stiže SUDBINSKA LJUBAV…

VELIKI JESENJI HOROSKOP ZA 2017.GODINU: Velike životne promene za Raka, Vagi stiže SUDBINSKA LJUBAV…

14. rujna 2017. 0 By Admin 1

VODOLIJA

LjUBAV

Na ljubav gledate vrlo otvoreno i lepršavo i prethodni period mogao je doneti energiju koja vam je prijala, ali možda to ipak bio samo nedefinisan odnos sa Ribom, Vagom ili Lavom. Jesen stiže a sa njom i velika energetska promena. Jupiter, planeta noviteta i sreće, iz pravične i diplomatske Vage prelazi u znak posesivne i zahtevne Škorpije! Već oko 10. oktobra on će preći u vaše astrološko polje statusa, karijere i uspeha. Ljubavne veze koje su zasnovane na dubokim i strastvenim osećanjima potrajaće i svedočiće velikom uspehu, posebno one sa Ovnovima ili Blizancem.

 

Slobodnim Vodolijama novembar mesec može doneti ljubav preko posla, sa nadređenim ili saradnikom. Saturn nam donosi još jedno u nizu planetarnih promena ove jeseni njegovim prelaskom u znak Jarca i vaše polje tajni, podsvesti i snova. Dolazi vreme da se neki vaši snovi ostvare ili da upoznate onog o kome sanjate. Ovaj tranzit nekima od vas, posebno oko 21. decembra, može doneti sudbinsku ljubav, ali i skrivanje od očiju javnosti i tajne veze.

 

 

POSAO I FINANSIJE

Većina Vodolija početkom jeseni pod uticajem Marsa iz znaka vredne Device biće pune energije i orne za posao. Venera i Mars u tandemu doneće uvećane troškove, nekima i rasipništvo, ali i rešavanje nekog pravnog pitanja. Od 11. oktobra, kada Jupiter promeni znak i pređe u njihovo astrološko polje karijere, statusa i uspeha, za većinu Vodolija počinje jednogodišnji period napredovanja i rađanja veće ambicije. Novembar donosi rađanje novih poslovnih ideja. Mnogima od vas poslovne ponude izlgledaće zahtevno ili rizično. Angažmane od Ribe ili Raka trebalo bi da prihvatite, posebno ukoliko poslovi imaju veze sa finansijama, nekretninama, regeneracijom duha ili tela. Poslovi koji zahtevaju ulaganje biće vrlo uspešni ukoliko ih započnete u novembru. Ambicija će vam rasti iz dana u dan, a većini Vodolija do Nove godine sledi napredovanje, dobar odnos sa nadređenima, ali i preuzimanje veće odgovornosti!

 

 

RIBE

LjUBAV

Kraj septembra i početak jeseni većini Riba doneće izazove na polju ljubavi. Slobodnim Ribama smeši se nova ljubav pod uticajem Neptuna iz njihovog znaka, posebno Ribama koje su rođene u drugoj dekadi. Venera i Uran u vama će probuditi i želju za slobodom pa su moguće i duple ili paralelne veze. Zauzete Ribe biće ponesene nekom platonskom ljubavlju prema Biku, Raku ili Vagi pa iako se konkretno možda ništa neće događati mogu se naći na meti partnerove osude i sumnje.

 

Ulaskom Jupitera i znak odlučne Škorpije oko 10. oktobra mnoge nedoumice ćete razrešiti, a ovaj tranzit će se dešavati upravo u vašem polju promena i inostranstva. Tokom novembra meseca, posebno između 9. i 20. novembra pod uticajem Venere i Jupitera slobodne Ribe se mogu odlučiti na vezu na daljinu ili će upoznati vrlo važnu osobu koja je možda u inostranstvu ili u drugom gradu. Ribe u braku ili dužoj vezi poželeće proširenje porodice ukoliko reše nesuglasice sa partnerom. Decembar većini Riba donosi više konkretnih dešavanja u ljubavi, posebno oko nove godine kada je moguć i povratak nekome iz prošlosti!

 

 

POSAO I FINANSIJE

Početak jeseni, pod uticajem Marsa i Venere iz znaka Device, doneće vam pojačan obim posla, ali i moguće konflikte sa saradnicima. Ipak, jesen većini Riba donosi uspeh o kome duže vreme maštaju. Unapređenje ali i ponuda od Škorpije ili Jarca koja se ne odbija je izvesna. Jupiter menja poziciju i iz njihovog polja dugova i troškova prelazi u polje inostranstva i promena. Mnogima od vas ovo će doneti saradnju sa inostranstvom, posao u stranoj firmi ili posao koji uključuje česta putovanja. Ne bojte se promena – rešite se svega što vas guši. Već od 10. oktobra ovaj tranzit doneće vam rešavanje nekog duga ili pozajmice i kredita! Period od 4. do 15. novembra mnogima od vas doneće poriv za trošenjem, ali i zaradu preko stranaca. Kraj jeseni i početak zime najavljuje tranzit Saturna iz znaka entuzijastičnog Strelca u znak stabilnog Jarca. Izazovni aspekti koje je Saturn pravio nekoliko godina sa konačno prestaju, a Ribe ulaze u stabilniji i uspešniji poslovni period.

 

 

Izvor: Mycupoftea

Stranice: 1 2 3 4 5 6