VELIKI JESENJI HOROSKOP ZA 2017.GODINU: Velike životne promene za Raka, Vagi stiže SUDBINSKA LJUBAV…

VELIKI JESENJI HOROSKOP ZA 2017.GODINU: Velike životne promene za Raka, Vagi stiže SUDBINSKA LJUBAV…

14. rujna 2017. 0 By Admin 1

Jesenji horoskop predviđa promene Blizancima

Osetićete da vam je veliki kamen pao sa srca, rešićete mnoga finansijska pitanja, a većini Bikova pružiće se prilika za rad u inostranstvu ili saradnju sa strancima.

 

BLIZANCI

LjUBAV

Kraj septembra i početak jeseni za većinu Blizanaca biće period emotivnih promena, novih početaka i zaljubljivanja. Sunce iz njihovog astrološkog polja ljubavi i sreće doneće im period sređivanja emocija i rešavanja nesuglasica sa partnerom! Oktobar mesec mnogi Blizanci velikom planetarnom promenom i ulaskom Jupitera iz znaka lepršave Vage i vašeg polja ljubavi u znak manipulativne Škorpije ulaze u jednu strastveniju emotivnu fazu. Skloni igricama, ali površni, ovog puta ni vi nećete ostati imuni na ovu jaku energiju. Posebno od 11. do 17. novembra kada se i Venera bude pridružila Jupiteru, čak i vi koji niste skloni posesivnosti i ljubomori poželećete više od vaše trenutne veze sa Vodolijom, Bikom ili Strelcem!

 

Slobodnim Blizancima ovaj tranzit može doneti strastvenu ljubav preko posla. Tokom prve polovine decembra Blizanci će još jednom preispitati u kakvim vezama se nalaze! I pod uticajem Venere, iz njihovog polja veza i braka, zahtevaće punu pažnju partnera, a moguće su i razne manipulacije i izlivi ljubomore – što vama nije svojstveno! Oko 21. decembra sam početak zime označiće i velika energetska promena i prelazak Saturna koji vas je nekoliko godina mučio i stavljao na test vaše brakove i veze, a nekima doneo samoću. Boraveći u vašem polju partnerstva iz znaka Strelca u znak Jarca označava kraj perioda preispitivanha veza brakova i period u kojem ćete želeti da budete načisto sa svojim partnerom.Veze na daljinu, povremeni susreti i površni odnosi sa ovom energijom Jarca biće na velikim ispitima. Mnogi slobodni Blizanci ulaze u period većih odgovornosti, a već oko Nove godine sreću svoju karmičku ljubav u znaku Škorpije, Ovna ili Lava.

 

 

POSAO I FINANSIJE

Poslu uglavnom pristupate sa lakoćom, a u prethodnom periodu mogli ste doživeti veliki uspeh – posebno ukoliko se bavite kreativnim poslovima. Krajem septembra tranzit Marsa i Venere kroz znak Device i vaše polje svakodnevice učiniće da većinu posla donesete kući, posebno ukoliko se bavite administracijom ili posao obavljate preko kompjutera. Početak oktobra i veliki prelazak Jupitera iz vašeg polja ljubavi u polje posla označiće početak perioda u kojem će vaš fokus biti pre svega na stabilizaciji posla, ali i velikoj promeni na ovom polju. Mars iz znaka Vage tokom oktobra može vam doneti prekid nekih saradnji sa Strelcem ili Škorpijom. Ovo će se pokazati kao idealan potez, jer vam ubrzo sledi lepa promena i jedna nova saradnja. Tokom novembra meseca većina Blizanaca doživeće procvat posla, ali i napredovanje i priznanja, posebno ukoliko se bave poslovima vezanim za estetiku i medicinu. I u decembru vaše polje partnerstva napustiće Saturn i osloboditi vas nekih pogrešnih ili napornih saradnji.

 

 

RAK

LjUBAV

Nežnim i intuitivnim Rakovima krajem septembra uzburkaće se pod uticajem Venere i planete promena Urana. Slobodni Rakovi mogu pomešati ljubav i posao što se može ispostaviti kao veliki izazov, ali taj kolega – Jarac, Riba ili Blizanac imaju sve ono o čemu ste maštali. Pružite priliku ovoj osobi i uživajte u nesvakidašnjim susretima. Oko 10. oktobra Jupiter, planeta ekspanzije i sreće, prelazi u vaše polje ljubavi, kreativnosti, dece i u znak uporne Škorpije. Ovaj tranzit narednih godinu dana mogao bi vam doneti velike i pozitivne promene u ljubavi. Slobodni Rakovi će procvetati, a već između 11. i 18. novembra moguća su fatalna zaljubljivanja. Veze u ovom periodu počinjaće strastveno, a emocije će biti intenzivnije nego ikad. Slobodnim Rakovima period oko Nove godine doneće karmičke ljubavi koje mogu trajati večno. Mnogima od vas vraća se i neko iz prošlosti. Dajte još jednu šansu ovoj velikoj ljubavi.

 

Zauzetim Rakovima Jupiter iz Škorpije doneće želju za decom i proširenjem porodice. Decembar za većinu Rakova označava kraj perioda u kojem im je glavni fokus bio na poslu i napredovanju u karijeri.

Svečano, 21. decembra, Saturn ulaskom u znak Jarca i vaše polje braka i partnerstva označava početak perioda od dve i po godine koji će od vas zahtevati maksimalnu ozbiljnost u vezi, braku, više odgovornosti i posvećivanja. Mnogi od vas će upravo tada početi ozbiljno da razmišljaju o sledećem koraku.

 

 

POSAO I FINANSIJE

Početak jeseni pod uticajem Marsa iz polja komunikacije moguća je napetija poslovna komunikacija, ali i pojačan obim posla. Kraj septembra može vam doneti poslovno putovanje i potpisivanje važnog ugovora, kao i uspešnu saradnju sa Lavom ili Strelcem. Oko 10. oktobra tranzit Jupitera iz znaka Vage u znak Škorpije i prelazak u vaše astrološko polje kreativnosti, moguće su razne inovacije, ali i promene poslova. Svim Rakovima koji se bave kreativnim, javnim ili poslovima u vezi sa zabavom sledi period velikog uspeha i transformacije. Mogući su prekidi saradnji u novembru, ali to se dešava za vaše najviše dobro. Preko Lava ili Jarca stiže poslovna ponuda o kojoj dugo razmišljate. Decembar će biti mesec prekretnica za vas, jer će Saturn konačno napustiti vaše polje posla. Ovaj tranzit doneće vam napredovanje, ali i stabilniju finansijsku situaciju i bolje poslovne pozicije.

Horoskop za decembar najavljuje prekretnicu za Rakove

Posebno pred Novu godinu moguća je saradnja sa veoma uspešnim ljudima koja će dugoročno imati efekta na vašu karijeru.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4 5 6