VELIKI FINANSIJSKI HOROSKOP ZA NOVEMBAR: Jedan znak očekuje iznenadni novčani dobitak!

VELIKI FINANSIJSKI HOROSKOP ZA NOVEMBAR: Jedan znak očekuje iznenadni novčani dobitak!

2. studenoga 2017. 0 By Admin 1

RAK – novembar 2017.

Merkur je smešten u kući posla, komunikacije, informacija i putovanja Raka, što će biti glavne teme i događanja tokom novembra 2017. godine.

 

 

 

Sunce, Jupiter i Venera podstiču umetničko izražavanje i kreativnost, zabavu i sport, promocije, objavljivanje i otkrivanje talenata na jedan ili drugi način. Za Rakove je novembar prizemljeniji mesec kada se radi o nekretnini, posedu, dugoročnim dobrima, porodičnom poslu, radu od kuće i kući.

S jedne strane novac pritiče od intenzivnog ulaganja truda, a s druge strane kroz sreću. Dogodiće se barem jedna, ako ne i više situacija, u kojoj ćete se naći na pravom mestu u pravo vreme i uživaćete u značajnoj dobiti.

 

Lav je spreman za dobra ulaganja

 

LAV – novembar 2017.

S Jupiterom i Venerom smeštenim u 4. kući Lava novembar 2017. godine je dobar za kupovinu ili iznajmljivanje kuće, stana, poslovnog prostora ili za uređenje, proširenje i obnovu kuće, stana, poslovnog prostora, za kupovinu nameštaja ili možda čak komada zemlje ili neke druge stvari koja će vam koristiti. Najprofitabilnije ulaganje ovaj mesec je ulaganje u estetski vredne predmete poput umetničkih i antikvitetnih predmeta i slično. U profesionalnom životu ovo je povoljan mesec za one koji se žele izboriti za nešto, za održavanje konferencija, za debate i kada se treba uložiti intelektualni napor. Osim toga, sve se svodi na akciju, puno kretanja i putovanja.

 

 

DEVICA – novembar 2017.

Novembar 2017. godine je čudo za um. Prolazak tria Sunce – Venera – Jupiter kroz 3. kuću Device donosi uspeh kroz intelektualne ciljeve, kreativan posao ili pisanje, okupljanja i razmenu informacija.

 

 

Možete kreirati vlastiti uspeh, pogotovo ako slikate, svirate, igrate tenis, izlažete odeću ili nakit ili druge stvari koje zahtevaju spretnost. Pisanje, verbalno izražavanje i pregovori vam donose sreću tokom novembra 2017. godine. Bićete aktivni kada se radi o novcu. Imaćete potrebu za kupovinom, prodajom ili za povećanjem prihoda na neki način, ali postoji opasnost od donošenja pogrešnih odluka zbog žurbe i nedovoljno promišljanja.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4