VELIKI FINANSIJSKI HOROSKOP ZA NOVEMBAR: Jedan znak očekuje iznenadni novčani dobitak!

VELIKI FINANSIJSKI HOROSKOP ZA NOVEMBAR: Jedan znak očekuje iznenadni novčani dobitak!

2. studenoga 2017. 0 By Admin 1

JARAC – novembar 2017.

Tokom novembra 2017. godine Mars pravi talase u kući karijere Jarca: ambicije, želja za uspehom i takmičarski duh rastu. Preuzimaćete inicijativu, imaćete potrebu da delujete i nećete biti popustljivi kada donesete neku odluku.

 

 

S druge strane, ako pretjerate ili energija Marsa nije dobro usmerena, suočićete se sa sukobima s nadređenim osobama, te su mogući incidenti na profesionalnom polju. Kako bi izbegli ovakve situacije, sami sebi postavite jasne i poštene ciljeve, borite se pošteno i pri tome budite strpljivi. Jedino tako ćete ih i ostvariti! Dosadašnji priliv novca želećete da povećate i to biste mogli da ostvarite kroz neke druge izvore: preko prijatelja, putem interneta, uz pomoć onih koji su vam naklonjeni, kroz kolektivne akcije i društvene događaje.

 

 

VODOLIJA – novembar 2017.

Novembar je mesec maksimalne sreće za Vodoliju na društveno-profesionalnom polju, zato što su Sunce, Venera i Jupiter u kući karijere Vodolije.

 

 

 

Šefovi vas vole, oni na višim funkcijama čine vam usluge, razna poznanstva pomažu da dospete u više krugove, kao i vaš šarm, talenat i kreativnost. Iza sreće ipak se nalazi sav vaš trud u nastojanju da dođete do nivoa koji vam omogućava veći autoritet, poštovanje i ugled. Kombinacija sreće i vašeg napornog rada i snaga volje približava vas toliko željenom uspehu. Zbog dva benefika, Venere i Jupitera, smeštenih u kući karijere Vodolije koji prave dobar aspekt s Neptunom, smeštenim u kući novca, novembar 2017. godine biće darežljiv na praktičan način.

 

 

RIBE – novembar 2017.

Merkur prolazi kroz kuću karijere Riba tokom novembra 2017. godine i zato će vaš profesionalni život biti pun akcije, kretanja, komunikacije i to više no inače.

 

 

Sve navedeno može biti povezano s intelektom, obrazovanjem i razmenom informacija. Mentalne sposobnosti manifestuju se na apstraktnom, spekulativnom ili kreativnom nivou, gde se može doseći punoća. To je zato što je vladar kuće posla Riba, Sunce, zajedno sa dva benefika, Venerom i Jupiterom, u 9. kući koja predstavlja svet višeg obrazovanja, nauke, kulture i slično. Putovanja donose sreću i uspeh ili sreća dolazi od udaljenih mesta. Bićete aktivni kada se radi o novcu i vaš priliv novca može se povećati, ali samo ako ne žurite i ako se ne upuštate u rizik.

 

 

Izvor: Tarot horoskop

Stranice: 1 2 3 4