VELIKI FINANSIJSKI HOROSKOP ZA NOVEMBAR: Jedan znak očekuje iznenadni novčani dobitak!

VELIKI FINANSIJSKI HOROSKOP ZA NOVEMBAR: Jedan znak očekuje iznenadni novčani dobitak!

2. studenoga 2017. 0 By Admin 1

VAGA – novembar 2017.

Novembar je dinamičan mesec za karijeru Vage i ono što je još važnije je da je to produktivan mesec. Mars smešten u Vagi ima velike planove i gura vas prema donošenju odluka i preuzimanju inicijativa.

 

 

Ciljevi su ambiciozni i imate takmičarski duh i više hrabrosti. Tokom novembra privlačiće vas izazovi i bićete u pravom raspoloženju za to da napravite prvi korak u novom smeru. Spremni ste za borbu i već se osećate kao pobednik. U kući vrednosti Vage eksplozija je pozitivne energije. Sunce, Venera i Jupiter udružuju snage i pomažu vam da prosperirate. Pritiče vam više novca i imaćete sreće s novcem. Ako ćemo iskreno, bit ćete raspoloženi i za više trošenja.

 

 

ŠKORPIJA – novembar 2017.

Kroz prve dve dekade novembra 2017. godine Sunce, vladar kuće karijere Škorpije nalazi se upravo u Škorpiji. To je dobar znak koji predviđa period u kojem će vaši kvaliteti doći do izražaja, vaš trud će se ceniti i bolji su izgledi za ostvarenje uspeha.

 

 

 

Bićete ambiciozniji i težićete ostvarenju boljeg položaja, većem autoritetu i dati ćete sve od sebe da u tome i uspete. Kroz to ćete imati i sreće: Venera i Jupiter, smešteni u Škorpiji, donose vam nove prilike i stvaraju okolnosti koje privlače uspeh.

 

Dobre vesti o finansijama za Škorpije

Kada se radi o novcu, vesti su dobre: Venera i Jupiter su velikodušni tokom novembra. I vi biste mogli biti velikodušni, isto tako.

 

 

STRELAC – novembar 2017.

Uz Merkur u Strelcu novembar 2017. godine je divan mesec u kojem ćete se kretati, razgovarati i puno toga doznati.

 

 

Ovo je povoljan period za intelektualne ciljeve, pisanje, održavanje govora, putovanja i komercijalne aktivnosti. Pokazaćete svoje sjajne veštine i fleksibilnost. Više će vas okupirati vaša karijera i pravac u kojem želite da je usmerite, upravo kao i po pitanju ljubavnog života, analiziraćete, doći do zaključaka i odluka. Privlačiće vas grupne aktivnosti i okupljanja, te ćete se oko toga i angažovati. Mogli biste se naći u ulozi vođe ili organizatora.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4