NAJOPŠIRNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 6. DO 13. NOVEMBRA: Ovna čekaju dani puni strasti, Bik kreće u osvajanje, Škorpija ima novu ljubav

NAJOPŠIRNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 6. DO 13. NOVEMBRA: Ovna čekaju dani puni strasti, Bik kreće u osvajanje, Škorpija ima novu ljubav

5. studenoga 2017. 0 By Admin 1

RAK
Hrana
Mesec opada, a zajedno sa njim – opada i vaše raspoloženje. E sad, ne bi to bio neki naročit problem, da vi od samog početka sedmice niste u fazonu da se tešite hranom. Iz nekog razloga, najviše će vam prijati grickalice i hrana iz fast fudova.

 

Ljubav
U vaše polje ljubavi, pored Sunca i Jupitera, sada je zvanično ušetala i Venera. Sad lepo možete da birate – hoćete li ove povoljne tranzite da koristite na izlaske, na druženja, na uživanje i zabavu, ili ćete pak okrenuti oči ka osobama koje su tu oko vas i koje su za vas zainteresovane. Neki od vas zaista su na samom pragu jednog ozbiljnog emotivnog odnosa. Vreme je da se probiju dugogodišnje „ljubavne blokade“.

 

Zauzeti Rakovi će u ovu sedmicu ušetati u nekom razmimoilaženju ili blagoj distanci sa voljenom osobom. Šta vas je oboje spopalo, to verovatno samo vi znate, ali bitno je da je ovaj raskol kratkotrajan i da ćete se vrlo brzo vratiti „na staro“. Poboljšanje, živost i dobro raspoloženje sledi.

 

Posao
U ovu nedelju ulazite sa opozicijom Meseca sa Saturnom, koji vlada poslovnim partnerstvima, pa možete računati da ćete morati dosta ozbiljno da se posvetite svojim obavezama i kontaktima, da ne bi došlo do nekih neprijatnih situacija po vas. Pripremite se na sporo odvijanje planova i nešto težu komunikaciju sa saradnicima. Nemojte da dozvolite da vas hvata nervoza, jer nemate nikakvog pravog razloga za to.
Vaši planovi napreduju, i već pred kraj nedelje dobićete prve nagoveštaje koji su jako dobri.

 

Novac
Neke finansijske obaveze koje su vam dosta dugo stajale nad glavom uspećete da zatvorite ove sedmice. Generalno – blago poboljšanje u prilivima.

 

Zdravlje
Starijim Rakovima sledi pojačanje hroničnih tegoba. U svakom slučaju, bilo bi dobro da odete na kontrolu kod svog lekara. Mlađi – korektno.

 

 

LAV
Hrana
Period u kojem ste dosta statični i u kojem konzumirate više hrane nego inače. Obroci su obilni i česti i ne možete da se uzdržite da između njih ne posegnete za po kojom grickalicom ili slatkišima. Ako ništa drugo, makar pokušajte da smanjite upotrebu jakih začina.

 

Ljubav
Funkcionišete iz krajnosti u krajnost tokom ove nedelje. Ili sedite kod kuće, ne pokazujući ni najmanju nameru da se pomerite, okruženi samo najbliskijim prijateljima….da bi već narednog dana bili u pokretu, lutanjima, izlascima i naravno – kontaktima sa suprotnim polom. Neke osobe su jako zainteresovane za vas, ali se vi ne otvarate prema njima tako lako. S druge strane, postoji neko ko se vama dopada, ali tu ne postižete neke spektakularne rezultate. Sve u svemu – ispada da nećete uspeti da se smirite u ljubavi tokom ovog perioda….

 

Zauzeti Lavovi se čas razumeju odlično sa partnerom, čas ne mogu očima da vide jedno drugo. Povremeno dođe do neke kraće rasprave, koja brzo zgasne. Manjak prave komunikacije.

 

Posao
Neke situacije se u poslovnom segmentu pokreću i aktiviraju. Uhvatite korak sa njima, angažujte se maksimalno i na taj način poboljšajte svoje šanse da uradite nešto konkretno i dobro za sebe. Dolazite u kontakt sa ozbiljnim ljudima, i iako dogovori funkcionišu sporo, bitno je da budete odlučni i odgovorni u njima. Nemojte da vas pokoleba to što se možda ništa neće „baciti na papir“ i potpisati tokom ove nedelje. Neki od vas će se više aktivirati ka inostranstvu, a moguća su i poslovna putovanja.

 

Novac
Čak i ako redovni prilivi nisu dovoljni da trenutno pokriju vaše obaveze, postoje mogućnosti za dodatne, preko povremenih poslovnih angažmana.

 

 

Zdravlje
Blagi oprez onima koji se bave sportom, jer su moguća istegnuća mišića i sportske povrede. Starijima prolazni urološki problemi.

 

 

DEVICA
Hrana
Buran životni tempo, dosta dešavanja, pa je potrebna raznovrsna hrana, možda i u nešto većim količinama, da biste imali dovoljno energije. Posebnu pažnju obratite na citruse, ali i na sveže povrće, jer vam je potrebna vitaminska „bomba“.

 

Ljubav
U vaše polje komunikacije ušetala je i planeta Venera, što će svakako dovesti do poboljšanja i otvorenijih razgovora sa voljenom osobom ili bračnim partnerom. Bolje ćete se razumevati, a sada možete pokrenuti i neka pitanja koja su oboma važna. Takođe, češće nego inače „padaće“ i neke lepe i nežne reči, pa je realno gledano, ovo baš fin period ispred vas. No, zauzetima će ovaj aspekt doneti i da lako ostvaruju komunikaciju i sa drugim osobama, pa se period kada je i flertovanje otvoreno, samo dodatno zahuktava…

 

.Device koje su slobodne onako fino i slatko „lepršaju“, nošene jakim osećanjima koje u njima budi jedna osoba. Sve je otvoreno da se jedna lepa, nežna i strasna ljubavna priča pokrene…

 

Posao
Vaš vladar Merkur u znaku Strelca i nije baš u nekoj bajnoj poziciji, da se razumemo. Može vam doneti da brzate, da ne sagledavate jasno situacije oko sebe, da mnogo planirate a malo istinski i uradite. Takođe, probudiće u vama onu naivnost i lakomislenost od koje vi toliko bežite, pa će vas biti lako „prevesti žednog preko vode“ u nekim dogovorima, ukoliko ne budete istinski fokusirani i sa mozgom uključenim na maksimum. Saslušajte prvo druge, pa tek vi onda iznosite svoje planove – savet je za vas

 

Novac
Neki novac, moguće i veća količina, vam je najavljen, ali nisam sigurna da će stići baš ove sedmice. U svakom slučaju, blago povećanje priliva.

 

Zdravlje
Mlađi bi trebali da budu fizički aktivni i da što više vremena provode na vazduhu. Starijima – uradite krvnu sliku. Moguće je da su neki parametri povećani.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4