NAJOPŠIRNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 6. DO 13. NOVEMBRA: Ovna čekaju dani puni strasti, Bik kreće u osvajanje, Škorpija ima novu ljubav

NAJOPŠIRNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 6. DO 13. NOVEMBRA: Ovna čekaju dani puni strasti, Bik kreće u osvajanje, Škorpija ima novu ljubav

5. studenoga 2017. 0 By Admin 1

JARAC
Hrana
U ovoj nedelji se nekako teško opuštate, suviše ste stegnuti i zablokirani, a kada ste u takvom stanju – nije vam nešto naročito ni do jela. Jedete čisto da biste imali nešto u stomaku. Pokušajte da se ne hranite jednolično.

 

Ljubav
Da vam se neko dopada, pa dopada vam se. No, nekako ste trapavi, zakočeni, stidljivi, pa jedva pokazujete znake naklonosti ili ih ljubomorno čuvate za sebe. Ako se makar malkice pred vikend otvorite osobi koja vam se dopada, možete biti iznenađeni pozitivnom reakcijom, pogotovo ako je to neko koga ste upoznali preko prijatelja ili sa tom osobom imate kontakt preko društvenih mreža. Generalno gledano – u ovom je periodu teško dopreti do vašeg srca.

 

Što se zauzetih Jarčeva tiče, vi kao da ćete svu svoju pažnju usmeriti na ono što se vezuje za posao i obaveze, a voljena osoba će morati da vas čeka. Nemojte samo da vas čeka predugo, da ne bi došlo do nekih nepotrebnih rasprava ili sumnjičenja.

 

Posao
Tako biste voleli da imate kontrolu nad dešavanjima u poslovnom segmentu u ovom periodu, ali i vama je jasno da nema ništa od toga. Umesto toga, morate nekako da dozvolite da vas drugi usmeravaju, da vam pomažu, da vas blago „gurkaju“ svojim savetima na pravu stranu. Istina je da od ove nedelje kod vas kreće period jačih poslovnih promena, pa otvorite četvore oči i spremite se na hvatanje prilika.
Drugi deo sedmice donosi mogućnost značajne saradnje ili ponude potpuno novog posla.

 

Novac
Moguće je da će tokom ove sedmice isplata koju ste očekivali kasniti, ili vam biti samo delimično isplaćena. Ne nervirajte se, raspolažite onim što imate.

 

Zdravlje
Potrebno vam je neuporedivo više odmora nego inače. Morate puniti svoje baterije, morate naučiti da se na kraju radnog dana opustite….

 

 

VODOLIJA
Hrana
Vaši su se hedonistički apetiti probudili. Sve biste da probate, da okusite. Uopšte nije važno da li su u pitanju tradicionalna jela ili neki egzotični specijaliteti i začini. Sve vam je zanimljivo i interesantno. U ovoj nedelji ste kao dete u poslastičarnici….

 

Ljubav
Slobodne Vodolije su „bacile mamac“ i sada čekaju da se osoba koja ih interesuje upeca na njega. Čujte, hoće sigurno, ali ne baš odmah, zato nemojte da padate u daun ukoliko u ovoj sedmici ne vidite odmah rezultate svog „sportskog ribolova“. U prevodu – osoba koja vas interesuje vam se približava, i tu ništa nije sporno, vidi se da je zainteresovana i tražiće da na svaki način održava komunikaciju i kontakt sa vama. Da li će baš pasti i prvi poljubac i početak veze, pa videćemo…..

 

Oni koji su u emotivnim vezama i brakovima najbolje bi uradili ako bi se posvetili poslu u potpunosti i malo oslobodili voljenu osobu svog prisustva….ali i svog zvocanja i zakeranja. I vama i drugoj strani će tako biti mnogo lepše i lakše.

 

Posao
Vaše polje karijere je sada toliko „nagužvano“ planetama da igla ne može da padne. Tu su sunce, Jupiter i od 7-og novembra i Venera. Da se mnogo pozitivnih stvari dešava, to je više nego izvesno. Da li se baš događa u onoj meri i u onom pravcu koji biste vi želeli i kojem se nadate, e pa to je već druga stvar….U suštini, sve ono što ste u proteklom periodu pokrenuli i u šta ste veliki trud uložili, sada počinje da se aktivira i da daje rezultate. Za sada budite zadovoljni onim što se dešava. Veća poboljšanja tek slede…

 

Novac
Trči neki novac ka vama, i to je odlično. Još samo da se ne saplete i da ne ode na drugu stranu, i Bog da vas vidi. Šalim se naravno, sledi vam poboljšanje po pitanju finansija….

 

 

Zdravlje
Iskreno, ništa negativno za vas tokom ove nedelje. Jedina preporuka – krećite se, budite na svežem vazduhu, dižite imunitet.

 

 

RIBE
Hrana
Venera se sve više približava vašem vladaru Jupiteru, što Ribama mora da donese povećanje apetita. Kud ćeš više? – pitate vi. A šta da vam radim, takav vam je horoskop….U prevodu – malo malo, pa eto vas ispred frižidera da ga priupitate za junačko zdravlje….

 

Ljubav
Venerica ide u ljubavni sudar sa Jupiterom…..pa dobro, možda ne baš ljubavni, obzirom da se sve ovo dešava u znaku Škorpije. Možda bi pre mogli da kažemo – u erotsko, strasno, seksualni sudar….Da, to već realnije zvuči. Prema tome, drage moje slobodne Ribe, otvorite te vaše lepe okice da vidite koga vam ova nebeska dešavanja donose. To može biti neko iz drugog grada, može biti neko preko fakulteta ili akademskih ustanova, može biti neki sportista (ovo je baš fino, zar ne?), vojnik, neko ko nosi uniformu, a može biti čak i osoba koju znate od ranije, samo ste je nekako zaboravili, potisnuli u sećanju. U svakom slučaju, čekamo „sudar i udar“ pa da vidimo ko će to biti.

 

Zauzete Ribe su skroz ok, ništa vam ne fali.

 

Posao
Upade ove sedmice Merkur u vaše polje karijere, čisto da vam dodatno „začini“ situaciju na poslu. Da, znam, kao da do sada niste bili začinjeni i više nego što vam je to potrebno. No, pošto nebesa ne pitaju da li vam se to sviđa ili ne, duboko uzdahnite i pripremite se na jednu sedmicu koja je užurbana, naporna, problematična, zahtevna, ali i sedmicu koja će mnogima od vas doneti odličnu osnovu da na primer….traže unapređenje ili povišicu, i to vrlo brzo. Na kraju ova žurba i ne ispade tako loše, zar ne?

 

Novac
Ja ne mogu da kažem da ste bogati, ali kada pogledamo realno, nemate zaista nekih većih problema sa prilivima novca u ovoj nedelji….

 

Zdravlje
Obavezno da odvojite tokom dana vreme za odmor i za relaksaciju. Potrebno vam je to, da ne biste energetski „ljosnuli“ i otvorili se za pad imuniteta.

 

 

 

PRVA.RS

Stranice: 1 2 3 4