NAJOPŠIRNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 6. DO 13. NOVEMBRA: Ovna čekaju dani puni strasti, Bik kreće u osvajanje, Škorpija ima novu ljubav

NAJOPŠIRNIJI NEDELJNI HOROSKOP OD 6. DO 13. NOVEMBRA: Ovna čekaju dani puni strasti, Bik kreće u osvajanje, Škorpija ima novu ljubav

5. studenoga 2017. 0 By Admin 1

VAGA
Hrana
Pa ne znam šta bih vam rekla…..Vaše polje hrane je sada zatrpano planetama, pa će jako mali broj vas uspevati da održi pravilne navike po pitanju ishrane. Ostali će uglavnom biti u vrlo hedonističkom raspoloženju i uživati u svakom zalogaju….a biće ih puno….

 

Ljubav
Vaša vladarka Venera ove sedmice 7-og novembra prelazi u znak Škorpije, gde je u lošoj poziciji i oslabljenog uticaja. Doduše, ni vladar partnerskih odnosa nije dobro postavljen, pa je ovo period kada morate pažljivo ići korak po korak u svojim emotivnim ili bračnim partnerstvima. Potrebno je da se više prilagodite jedno drugom, što će, iskreno rečeno, biti zaista krupan zalogaj. No, pošto se sve može kad se hoće, ja sam uverena da ćete vi i drago vam biće uspeti da pronađete zajednički jezik.

 

Slobodne Vage su ušle u fazu kada će neuporedivo više nego inače goreti od strasti i svoje izbore zasnivati prvenstveno na hemiji koju osećaju prema nekom. Šta fali, lepo je to….prepustite se, uživajte i ne razmišljajte….

 

Posao
U ovom je periodu bolje pustiti da se stvari koje ste ranije pokrenuli sada odvijaju same od sebe, bez vašeg velikog podsticanja i „guranja“. Situacija svakako ide u pravcu koji vama odgovara i požurivanjem biste je mogli samo pokvariti, ili što je još gore – usporiti. Neki od vas vide pred sobom jednu veliku poslovnu šansu ili projekat i spremni su da je zgrabe i prisvoje. Malo je verovatno da se dogovor o ovome može ostvariti ove sedmice, zato se stišajte i samo pratite šta se dešava oko vas.

 

Novac
Jako naglašeno polje novca govori da, o povećanim prilivima, ali takođe i govori o tome da je neophodno što pre „skresati“ neke troškove i usmeriti se na vraćanje dugova.

 

Zdravlje
Mogućnosti za prehlade, za viroze, što sve može biti praćeno povišenom temperaturom. Jačajte svoj imunitet vitaminima, ali se i oblačite shodno vremenskim uslovima.

 

 

ŠKORPIJA
Hrana
Umesto da se situacije stišavaju, događa se potpuno suprotno – dešavanja se gomilaju, a vi ne znate gde ćete pre i na koju stranu. Naravno da u ovakvim uslovima ne možete nešto naročito voditi računa o kvalitetu ishrane, pa ćete jesti kad se setite i šta vam prvo dođe pod ruku….

 

 

Ljubav
Vi i partner se trudite da razumete jedno drugo i hajde, mogu da kažem da vam je to plus. Ono što vam je minus jeste da niste baš u potpunosti iskreni i otvoreni sa voljenom osobom. Da li imate neke konkretne tajne (a to je itekako moguće) ili prosto čuvate neke stvari za sebe, jer ne želite da opterećujete partnera svojim problemima….šta god da je u pitanju, voljena osoba oseća da tu nešto postoji i može biti bezrazložno ljubomorna….ili sa razlogom, ali šta sad – i to je za ljude….

 

Slobodne Škorpije od ove sedmice dobijaju na poklon i Veneru u svom polju ličnosti. Ako „ta neka“ osoba još uvek nije vaša, sada je vreme da zadate „završni udarac“ i da lupite svoj ljubavni pečat na nju. Srećno!

 

Posao
Da ste angažovani, jeste i tu nema šta posebno da se kaže – radite kao satić. No, vi radite a neki planovi koji su vam jako važni i dalje stoje u mestu ili se kreću brzinom puža. Moguće je da postoje određene okolnosti koje se moraju rešiti ili preskočiti, ali je itekako moguće i da je potrebno da vi neke stvari u svojim planovima ispravite i prilagodite trenutnim dešavanjima. Šta da vam kažem – radite i nadajte se najboljem. Ja lično smatram da ćete svoje planove ostvariti tek u decembru….ali možda i grešim…

 

Novac
Pet novčanih priliva se najavi, od tih pet stigne jedan. Pa dobro, i to je korektno – moglo je da ne stigne ništa, zar ne? U prevodu – novca ima, ali ne onoliko koliko je vama dovoljno za sve potrebe.

 

Zdravlje
Sad, sa Jupiterom i Venerom koji idu ka konjukciji u vašem polju ličnosti, možete se zaokrugliti dok kažete „keks“. Dakle, vodite računa. Starijima – mogući problemi sa šećerom u krvi.

 

 

STRELAC
Hrana
Merkur, koji je ušao u vaš znak, doneo je svest i potrebu da napravite neke lepe i zdrave zaokrete po pitanju ishrane. Samo jedan problem imamo – svest i potreba su tu, ali još nam je neophodno da vi zaista krenete sa novim režimom ishrane….a ne samo da mislite o njemu….

 

Ljubav
Naglašeno polje tajni remetiće i slobodne i zauzete Strelčeve. Kod ovih prvih, dve varijante su moguće – prva je da ćete se jako zainteresovati za neku osobu, ali da nećete biti spremni da joj priznate da biste želeli da uđete sa njom u ljubavnu priču. Druga, mnogo verovatnija, jeste da ćete ući u odnos koji će iz nekog razloga morati da bude skriven od očiju drugih. Poenta je u tome da vas sada zaista vuku i jake emocije i jake strasti i da ćete sami sa sobom rešiti da ušetate u jednu jaku ljubavnu priču, šta god vam ona na kraju donela.

 

Kod zauzetih naravno postoji opasnost za tajne flertove i susrete sa suprotnim polom, što će samo još dodatno remetiti odnos sa postojećim partnerom, koji i inače nije sjajan….

 

Posao
Ulazak Merkura u vaš znak doneće dugo očekivani pokret i pojačana dešavanja. Istina je da je Merkur ovde slab, ali čak i ovako oslabljen, pomoći će vam da pokrenete poslovne priče u kojima već dugo tražite pozitivne promene. Pred Strelčevima će polako početi da se otvaraju i nove poslovne opcije. Takođe, mogući su i počeci dogovora sa poslovnim saradnicima, ali u kojima ćete vi lično morati da budete više strpljivi i promišljeni. Potrebno je da kalkulišete, ne odmah da date sve „na tacni“.

 

Novac
Neki neplanirani trošak ili veći izdatak vam stoji početkom sedmice. Ostatak ovog perioda je korektan, a neki od vas uspeće da naplate potraživanje kojem se već duže nadaju.

 

Zdravlje
Vi lično se osećate prilično dobro. Ipak, imunitet vam trenutno nije jača strana, pa bi bilo dobro da unosite više vitamina i da se redovno odmarate.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4