Ovim znakovima SUDBINA je namenila VELIKU LJUBAV, ali MORAJU proći kroz OGROMNA ISKUŠENJA, da bi ostali ZAJEDNO

Ovim znakovima SUDBINA je namenila VELIKU LJUBAV, ali MORAJU proći kroz OGROMNA ISKUŠENJA, da bi ostali ZAJEDNO

6. studenoga 2017. 0 By Admin 1

Neki horoskopski znakovi jednostavno nisu jedni za druge, tvrde astrolozi i za to postoji objašnjenje…

 

 

Ovnovi se ne slažu sa Blizancima, Ribama i Devicama

Ovnovi vole ljude koji glume i preterano kukaju. Pa ih takvi ne mogu osvojiti, a vole samouveren nastup, piše Cosmopolitan. Oni su uvek otvoreni za ljubav i nova iskustva. Često zbog brzopletosti uleću u veze pre nego što dobro upoznaju partnera.

 

Nepogodnu ljubavnu kombinaciju imaju sa Ribama, koje su za njih presentimentalne. Blizancima jer će se stalno svađati, kao i sa Devicama, koje su za njih previše komplikovane.

 

 

Bikovi se ne slaže sa Ovnom, Strelčevima i Blizancima

Bikom vlada Venera, koja ih čini odličnim kandidatima za vezu, ali oni to tek postaju uz pravog partnera, dok u međuvremenu mogu imati niz beznačajnih afera.

 

Nepogodnu ljubavnu vezu imaju sa Strelčevima, koji se za njih ponašaju previše slobodno i nezavisno. Loš izbor su i Blizanci, koji su previše nestabilni i Ovnovi, s kojima će se zbog slične energije često prepirati.

 

 

Blizanci se ne slažu sa Bikom, Rakom i Ribama

Blizanci su zaljubljive prirode, ali brzo se odljubljuju ako ih partner razočara. Odbijaju ih ljudi s kojima nemaju zajedničke teme.

 

Nepogodnu ljubavni spoj imaju sa Bikom, koga neće dovoljno ceniti jer ne može da ga prati u životnim izazovima i ambicijama, kao i s Rakom, koji je za njih previše stabilan i predvidiv, ali i Ribama, čija ih emotivnost često guši.

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4