Ovim znakovima SUDBINA je namenila VELIKU LJUBAV, ali MORAJU proći kroz OGROMNA ISKUŠENJA, da bi ostali ZAJEDNO

Neki horoskopski znakovi jednostavno nisu jedni za druge, tvrde astrolozi i za to postoji objašnjenje…

 

 

Ovnovi se ne slažu sa Blizancima, Ribama i Devicama

Ovnovi vole ljude koji glume i preterano kukaju. Pa ih takvi ne mogu osvojiti, a vole samouveren nastup, piše Cosmopolitan. Oni su uvek otvoreni za ljubav i nova iskustva. Često zbog brzopletosti uleću u veze pre nego što dobro upoznaju partnera.

 

Nepogodnu ljubavnu kombinaciju imaju sa Ribama, koje su za njih presentimentalne. Blizancima jer će se stalno svađati, kao i sa Devicama, koje su za njih previše komplikovane.

 

 

Bikovi se ne slaže sa Ovnom, Strelčevima i Blizancima

Bikom vlada Venera, koja ih čini odličnim kandidatima za vezu, ali oni to tek postaju uz pravog partnera, dok u međuvremenu mogu imati niz beznačajnih afera.

 

Nepogodnu ljubavnu vezu imaju sa Strelčevima, koji se za njih ponašaju previše slobodno i nezavisno. Loš izbor su i Blizanci, koji su previše nestabilni i Ovnovi, s kojima će se zbog slične energije često prepirati.

 

 

Blizanci se ne slažu sa Bikom, Rakom i Ribama

Blizanci su zaljubljive prirode, ali brzo se odljubljuju ako ih partner razočara. Odbijaju ih ljudi s kojima nemaju zajedničke teme.

 

Nepogodnu ljubavni spoj imaju sa Bikom, koga neće dovoljno ceniti jer ne može da ga prati u životnim izazovima i ambicijama, kao i s Rakom, koji je za njih previše stabilan i predvidiv, ali i Ribama, čija ih emotivnost često guši.

 

nastavak na sledecoj stranici..