Ovim znakovima SUDBINA je namenila VELIKU LJUBAV, ali MORAJU proći kroz OGROMNA ISKUŠENJA, da bi ostali ZAJEDNO

Ovim znakovima SUDBINA je namenila VELIKU LJUBAV, ali MORAJU proći kroz OGROMNA ISKUŠENJA, da bi ostali ZAJEDNO

6. studenoga 2017. 0 By Admin 1

Vage se ne slaže sa Devicom, Škorpijom i Rakom

Vagama je ljubav dodatak životu iz kojeg crpe mir i sigurnost. Neuzvraćene ljubavi ili loši odnosi koji ne funkcionišu uznemiravaju ih, a najviše ih odbijaju partneri koji lažu, u koje ne mogu da imaju poverenja.

 

Nepogodnuljubavnu kombinaciju imaju sa Devicama, koje su za njih previše komplikovane, kao i Škorpijama, čija im je priroda previše pesimistična. Sa Rakovima se neće dobro slagati jer imaju previše tradicionalna uverenja za njih.

 

 

Škorpije se ne slaže sa Ovnom, Strelcem i Blizancima

Pripadnici ovog znaka u sebi nose istinsku strast prema životu, koju ispoljavaju i u ljubavnim odnosima, a teže vezama koje će im pružiti istinsko ispunjenje i nadopunjavanje. Odbijaju ih agresivni pojedinci koji vole da dominiraju i da se ističu.

 

Nepogodnu ljubavne kombinacije imaju sa Ovnovima, s kojima dele temperament, što može rezultirati stalnim svađama. Ništa bolje ne slažu se ni s Blizancima, koji će podsticati njihovu ljubomoru, kao ni Strelčevima, s kojima neće osećati sigurnost.

 

 

Strelčevi se ne slaže sa Bikom, Rakom i Devicom

Strelčevi se i u ljubavi vode politikom sve ili ništa, a u nedefinisanim odnosima neće gubiti glavu, već će se igrati. Ne vole ljude koji su skloni melanholiji, kao i oni koji dozvoljavaju da im drugi kroje sudbinu.

 

Nepogodnu ljubavu kombinaciju imaju sa Bikovima, koji su za njih previše posesivni, kao i Rakovima, kojima nedostaje spontanosti. Kao i sa Devicama, koje će oni stalno kritikovati i terati da se menja.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4