HOROSKOP ZA VATRENU LJUBAV, STRAST I LJUBOMORU: Evo šta nam donosi čudesna Venera u znaku Škorpije

HOROSKOP ZA VATRENU LJUBAV, STRAST I LJUBOMORU: Evo šta nam donosi čudesna Venera u znaku Škorpije

8. studenoga 2017. 0 By Admin 1

Venera je u egzaktnom sekstilu sa Plutonom20. i 21. novembra, što će doneti transfomaciju ili totalnu promenu neke veze ili osobe. Jake strasti i jaka privlačnost će neke koji su se posvađali zbližiti tih dana. Drugi će ući u neku vezu u kojoj ima nezapamćenih, dubokih strasti i neodoljive privlačnosti. Vulkan želja, jaka snaga zavođenja i ljubavno osvajanje će dominirati u ovom periodu.

Ako vam Venera prolazi drugom, odnosno ako vam je podznak u Vagi, postoji mogućnost većih promena na finansijskom planu, a za nekih i znatnih dobitaka kroz sopstvenu zaradu. Ukoliko je podznak u Ovnu, 8. kući, novac ili neko nasledstvo je moguće od drugih. Povoljno je vreme i za neku značajnu finansijskutransakciju, ulaganje, dobijanje nekog kredita ili donacija.

 

Venera u Škorpiji će osobama koje imaju sunčani znak u Škorpijiili podznak pomoći da zavedu, opčine ili probude ljubavne strasti. To možete učiniti ako pobedite strah i budete spremni da pokažete svoje čari. Posebno će joj to uspeti kada bude u sekstilu sa Plutonom oko 20. i 21. novembra. To je vreme koje pojačava strasti, može da dosnese intenzivne ljubavnu strast i nezapamćena erotska zadovoljstva.

 

Ljubavne varnice će prštati na sve strane, pa ako niste spremni na sve ili ništa, budite oprezni, jer ovde nema sredine, voli se ili prezire. To najbolje znaju oni koji imaju u natalu Veneru u Škorpiji i koji se susreću sa ljubavnim iskustvima koja su snažna, jer se osoba sa Venerom u Škorpiji predaje ljubavi do kraja kada voli. A u takvoj ljubavi nisu bezazlane, ali pre svega prema sebi.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4