HOROSKOP ZA VATRENU LJUBAV, STRAST I LJUBOMORU: Evo šta nam donosi čudesna Venera u znaku Škorpije

HOROSKOP ZA VATRENU LJUBAV, STRAST I LJUBOMORU: Evo šta nam donosi čudesna Venera u znaku Škorpije

8. studenoga 2017. 0 By Admin 1

Zavođenje je u ovom periodu je praćeno neodoljivom magnetskom privlačnošću. Plodnost je u ovom periodu veća, posebno dok Mesec bude bio u vodenim znacima u Raku 7. novembra ili u Škorpiji 17. novembra u konjukciji sa Jupterom, Venerom ili u Ribama, 28. novembra dok bude u trigonu sa Venerom u Škorpiji.

 

Period zavođenja i neobičnih ljubavi koje mogu da budu izuzetne, ako se veruje u ljubav biće i kada Venera u Škorpiji bude u trigonu sa Neptunom u Ribama oko 12. i 13. novembra. To je povoljan period i za uživanje u lepoti, zadovoljstvima, ali i odnosima sa strancima i umetnicima.

 

Budite oprezni dok je Venera u Škorpiji da od ljubavnog žara, ne dođe do ljubavnih razmirica, praćene žestokom ljubomorom može doći i to može razoriti vašu ljubavnu sreću. Ovo je vreme kada može da bude i ljubavnih svađaljubomorne scene za filmove i neusklađenih ljubavnih želja i potreba.

 

Kako će se na vas to odraziti uticaj Venere u Škorpiji zavisi od položaja natalne Venere, ali je izvesno da će u ljubavi će biti više izazova i opasnosti. To ćete osetiti, posebno ukoliko ste skloni takvim odnosima, odnosno ako imate Veneru u Škorpiji ili neki aspekt između Venere i Plutona u natalu.

 

 

Astrolog: Svetlana Milenković-Filipović

Stranice: 1 2 3 4