NEDELJNI KINESKI HOROSKOP od 26.11 do 3.12.: Pacov skriva osećanja, Koza bi mogla upasti u nečiju zamku, Bivol će uživati u čarima ljubavi

NEDELJNI KINESKI HOROSKOP od 26.11 do 3.12.: Pacov skriva osećanja, Koza bi mogla upasti u nečiju zamku, Bivol će uživati u čarima ljubavi

25. studenoga 2017. 0 By Admin 1

KONJ

Vaša blaga priroda ove nedelje može doći u sukob sa nekim nezadovoljstvom ili izlivom besa. Najbolje bi bilo da se uzdržite od svake konfrontacije po svaku cenu, posebno na početku nedelje. Vrlo je važno da ostanete mirni i pribrani, ali isto tako i da kažete šta mislite.

 

Sredinom nedelje obratite pažnju na zdravlje i zakažite važne sastanke. Vikend pred vama je veoma srećan za ljubavna dešavanja. Pozovite prijatelje da vam se pridruže.

 

 

KOZA

Vi radije dajete drugima, nego što primate. Moguće je da ćete na poslu morati promeniti neke radne odnose i navike, što vas neće baš usrećiti. Vaše samopouzdanje i sposobnost otvoriće vam vrata, sve dok budete obraćali pažnju na detalje i zamke koje vam se postavljaju (uglavnom u vidu pitanja!).

 

Budite pažljiviji slušalac sredinom nedelje. Neko se plaši da kaže šta zaista misli o vama. Vikend pred vama zahteva pažljivo razmišljanje i oprezniji pristup, posebno kada je novac u pitanju.

 

 

MAJMUN

Ovo je veoma moćna nedelja za timski rad i kooperativnost. Imate urođeni dar da podelite sa drugima svoje znanje i zaista možete blistati u tome. Sredinom nedelje uradite nešto lepo za dragu osobu.

 

Vaša sposobnost da radite više stvari odjednom učiniće vas efektnijim. Imajte na umu da nisu svi tako dobro organizovani kao vi. Odvojite vreme da pozovete starije rođake ili komšije tokom vikenda. Vaša briga njima znači puno.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4