Horoskop za iduću nedelju do 01.07. – Najsretniji znakovi će biti RAK, ŠKORPIJA I RIBE

Horoskop za iduću nedelju do 01.07. – Najsretniji znakovi će biti RAK, ŠKORPIJA I RIBE

22. lipnja 2018. 0 By Admin 1

Rak  

LJUBAV: Vjerojatno je da ćete dati sve od sebe da se uljepšate, a primijetit ćete i to da vas osoba suprotnog spola stalno odmjeravaju. Oni u vezama pokušat će osvježiti odnos, dok će samci rado izlaziti i zavoditi. Otvorite se i bit ćete uspješni.

 

 

KARIJERA: Što je gotovo, gotovo je. Nemojte to više analizirati. Prepustite vremenu neka radi za vas, a vi se usredotočite na ono što upravo počinje. Pred vama je nešto potpuno novo i ne još sasvim definirano. Budite otvoreni za to.

 

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Ne pomičite granice pod svaku cijenu.

 

 

 

Lav 

LJUBAV: Osjećat ćete se kao da se ne možete uhvatiti za ništa što je sigurno. U pravu ste, ali razmislite koliko ste sami zaslužni za to. Partner će vam ukazati način kako bolje izražavati emocije. Primjenite savjete za koje vjerujete da su dobri.

 

 

KARIJERA: Pred vama su novi izazovi koji zahtijevaju pametan i promišljen pristup. Također ćete trebati sve više surađivati s kolegama, a nerijetko tako da stvarate ili prihvaćate komrpomise. Nemojte to uzeti za zlo, jer više očiju više vidi.

 

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Nađite svaki dan malo mira samo za sebe.

 

 

 

Djevica

LJUBAV: Ako ste u duljoj vezi, imat ćete potrebu za više kretanja. Vašoj najdražoj osobi to se ne mora uvijek svidjeti, pa se potrudite povesti je sa sobom ili objasniti svoju potrebu za društvenošću. Samci će lako nalaziti društvo suprotnog spola.

 

 

KARIJERA: Sve će vam biti važnije vaše znanje i stručnost u poslovanju. Mnogi će dobiti priliku pokazati svoje specifične talente ili će njihova diploma dobiti na težini. Oni koji uče bit će uspješni u polaganju ispita. Neki će kontaktirati strance.

 

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Istrajte kao i uvijek. Isplati se.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4