Horoskop za iduću nedelju do 01.07. – Najsretniji znakovi će biti RAK, ŠKORPIJA I RIBE

Horoskop za iduću nedelju do 01.07. – Najsretniji znakovi će biti RAK, ŠKORPIJA I RIBE

22. lipnja 2018. 0 By Admin 1

 

Jarac 

LJUBAV: Ono što zamislite u ljubavi bit će jače od stvarnosti, premda ni stvarnost neće biti loša. Neki će zato radije živjeti u mašti gledajući ljubavne filmove ili sanjareći na javi. Bit će i onih koji će osjetiti sve čari platonske ljubavne veze.

 

 

KARIJERA: Na dnevni red dolaze nedovršene stvari iz prošlosti. Neke od istih u vama će izazivati emocije, pa ćete ih odrađivati s nostalgijom ili s ljutnjom. Osjećat ćete se ambivalentno i neće vam biti jasno na čemu ste. Pričekajte.

 

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Ne pijte hladne napitke.

 

 

 

Vodenjak 

LJUBAV: Manjak interesa za ljubav rezultat je vaše sumnjičavosti. Sami ćete sebi stavljati prepreke za ljubav premda us objektivne okolnosti dobre. Oni koji su u duljim vezama primijetit će da su se distancirali od partnera, a bez pravog razloga. Razmislite.

 

 

KARIJERA: Snaga i uvjerljivost kojom ćete zračiti omogućit će vam da utječete na druge. Ako nekog trebate pridobiti, vrlo je vjerojatno da ćete u tome uspjeti iznad očekivanja. Pokažite što znate i ne zaustavljajte se dok ne postignete cilj.

 

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Neki će biti presigurni u sebe.

 

 

 

Ribe 

LJUBAV: Svaki trenutak osjećat ćete svoju snagu bilo da se suočavate s ljepotom, izazovom zavođenja ili pak, s problemom. Malo je toga što ovih dana nećete moći prebroditi. Vaše samopouzdanje bit će veliko, a energija zavidna.

 

 

KARIJERA: Sazrela vam je ideja o poslu za koji se treba potruditi, no vi ste potpuno predani i spremni ići u to. Pokrenut ćete neke stvari koje možda neće odmah dati rezultate, ali bit ćete na dobrom putu. Pomoći će i neki ljudi od utjecaja koji imaju znanje.

 

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Mirujte.

 

 

 

ehoroskop.net

Stranice: 1 2 3 4