Horoskop za iduću nedelju do 01.07. – Najsretniji znakovi će biti RAK, ŠKORPIJA I RIBE

Horoskop za iduću nedelju do 01.07. – Najsretniji znakovi će biti RAK, ŠKORPIJA I RIBE

22. lipnja 2018. 0 By Admin 1

Vaga

LJUBAV: Izgledat će kao da je ljubav daleko od vas. Kod nekih će to i biti doslovno jer će im najdraža osoba trenutačno biti odsutna. Čežnje će ojačati, a s njima i osjećaj usamljenosti. Neki će mir nalaziti u aktiviranju mašte i svojih snova.

 

 

KARIJERA: Moći ćete se bez imalo bojazni osloniti na svoje prethodne rezultate. Neki će to iskoristiti da odu korak dalje, a bit će i onih koji će živjeti na staroj slavi dokle god ide. Uglavnom, nemojte se uspavati, posao napreduje, a s njim i vi.

 

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Osigurajte si više vremena za san.

 

 

 

Škorpion

LJUBAV: Zaokupljenost drugom stranom bit će velika, a vi spremni da se borite za vas dvoje do kraja. Oni u stabilnim vezama obnovit će svoj erotski život na najbolji mogući način. Oni koji još traže srodnu dušu u udvaranjima će biti vrlo uporni i ići do kraja.

 

 

KARIJERA: Poslovi se intenziviraju, a sve što radite poprima poduzetnički karakter. Mnogi će se ovih dana jače pokrenuti ili će se od njih zahtijevati veći angažman na radnom mjestu. Oni koji traže posao također će biti prilično aktivni.

 

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Nemojte zanemariti redovan san.

 

 

 

Strijelac 

LJUBAV: Vaš zanimljiv ljubavni period potrajat će kroz cijeli ovaj tjedan. Pred vama su iskustva koja će zasigurno obogatiti vaš privatni život. Oni koji su možda još sami imat će mnogo udvarača. Moći će birati. Neka ne spuštaju kriterije.

 

 

KARIJERA: Većinu idućih dana najradije ćete plandovati. Mnogi će biti na godišnjem odmoru. Oni koji rade gledat će čim prije zbrisati s posla. Nadrđeni i njihov akontrola padat će im teško, ali izdržat će uz svoj neobični smisao za humor.

 

 

ZDRAVLJE&SAVJET: Preispitajte prvo sebe.

 

 

nastavak na sledecoj stranici..

Stranice: 1 2 3 4