DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 22. maj: Blizancima stižu promene, Lav uživa u ljubavi i pažnji, Jarca čeka romantični susret, Ovan bi se mogao razočarati…

DNEVNI LJUBAVNI HOROSKOP za 22. maj: Blizancima stižu promene, Lav uživa u ljubavi i pažnji, Jarca čeka romantični susret, Ovan bi se mogao razočarati…

21. svibnja 2019. 0 By Admin 1

STRELAC

Danas vam zvezde savetuju da se opustite. Ako ste u poslednje vreme radili previše i bili opterećeni poslom iskoristite ovu šansu i osvežite svoj ljubavni život. Izađite napolje i zabavite se. Ako imate pratnera provedite sa njim romantično veče, a ukoliko ste slobodni pozovite osobu koja vam se dopada u bioskop ili pozorište.

 

 

JARAC

Danas je sjajna prilika da izađete sa prijateljima, jer postoji šansa da upoznate značajnu osobu i sa njom provedete kvalitetno vreme. Ta osoba će ispuniti vaša iščekivanja, podržati vaše ideje i verovanja i svatićete da biste sa njom mogli provesti večnost. Upravo ta osoba mi mogla biti nešto više od prijatelja ili poznanika, a možda biste sa njom mogli provesti i ceo život.

 

 

VODOLIJA

Danas vam planete donose neko nerazumevanje i zabunu kada je ljubav u pitanju, što bi moglo ugroziti vašu vezu. Ako želite da izbegnete probleme i nepotrebne konflikte, razgovarajte i recite jedno drugom šta je to što vam smeta. Prilagođavanje, razumevanje i podrška su ključ uspeha u ljubavi.

 

 

RIBE

Vi u životu uglavnom sve držite pod kontrolom, ali danas će vam sve iskliznuti iz ruke i imaćete osećaj potpune izgubljenosti. Vaše uobičajene igrice vam ovoga puta neće pomoći da dobijete ono što želite. Pokušajte da se opustite i pustite stvari da idu svojim tokom. Ne mora uvek sve biti baš kako vi želite.

 

horoskopius

Stranice: 1 2 3