VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP za  6.MAJ: DO DETALJA vam OTKRIVAMO sta vas ocekuje SUTRA!

VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP za 6.MAJ: DO DETALJA vam OTKRIVAMO sta vas ocekuje SUTRA!

5. svibnja 2021. 0 By Lala

OVAN

ZA OVNOVE KOJI SU U VEZI:

Pred vama je jedan dan u kojem cete morati da budete iskreni sa voljenom osobom. Bicete uhvaceni u prevari, ai to necete moci poricati. Pred vama su velike nesuglasice za koje cete vi biti odgovorni. Istina je da vam nece biti lako, ali sa istinom cete se morati suociti. Vasem partneru ce biti slomljeno srce, jer od vas tako nesto sigurno nikada nije ocekivao.

ZA SLOBODNE OVNOVE:

Mnogo toga se danas nece desavati, ali vi cete ipak biti sretni i znacete kako da uzivate u danu koji je pred vama. Trenutno niste ni zainteresovani za novu vezu, tako da ce vama ovaj dan proteci mirno i bez nekih posebnih desavanja.

BIK

ZA BIKOVE  KOJI SU  U VEZI:

Nesto posebno vas danas i ne ocekuje. Pred vama je dan kao i svaki drugi u zadnje vrijeme jer vasa veza kao da nije sto je nekada bila. Previse ste se opustili kada je ljubav u pitanju, i desavanja koja prate vasu vezu samo su ishod monotonije koja u njoj vlada. Mogli biste mnoog toga da promijenite, ali kao da vam trenutno odgovara situacija u kojoj se nalazite. Partner vam nije velika podrska.

ZA SLOBODNE BIKOVE:

Pred vama je jedan susret koji ce vas mnogo iznenaditi. Niste bili spremni za to, ali sudbina kao da ponovo zeli da spoji puteve sa jednom dragom osobom iz proslosti.

 

BLIZANCI

ZA BLIZANCE KOJI SU U VEZI:

Pred vama je jedan predivan dan u kojem cete vi samo uzivati. Sa voljenom osobom provodite samo predivne momente koji ce vas mnogo usreciti. Razloga za brigu nemate, jer pred vama je dan koji samo veliku srecu donosi. Sretni ste, i to je ono najvaznije. Voljena osoba cini sve za vasu srecu, a i vi znate kako da uzvratite tu ljubav.

ZA SLOBODNE BLIZANCE:

Mnogo se dopadate jednoj osobi ali vama ljubavna sreca kao da nije sudjena. Koliko god se ona trudila da je primjetite, vi kao da ne zelite da se upustate u nesto novo. Mozda je vrijeme da ostavite proslost iza sebe.

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4