VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP za  6.MAJ: DO DETALJA vam OTKRIVAMO sta vas ocekuje SUTRA!

VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP za 6.MAJ: DO DETALJA vam OTKRIVAMO sta vas ocekuje SUTRA!

5. svibnja 2021. 0 By Lala

 

RAK

ZA RAKOVE KOJI SU U VEZI:

Vrijeme je da se odlucite sta zaista zelite. Vas partner nije zadovoljan sa vasom vezom, ali vi skoro pa nista ne cinite da to promjenite. Pred vama je dan u kojem ce vam voljena osoba priznati svoja iskrena osjecanja, jer promjene na bolje mogu doci samo od vas. Vasem partneru ste sve u zivotu, ali vi kao da ste ga poceli uzimati zdravo za gotovo. Danas cete imati priliku da to promjenite.

ZA SLOBODNE RAKOVE:

Sreca je vama tako blizu, ali vi je ne primjetite. Mnogo se dopadate jednoj osobi, ali sve dok vi ne budete zeljeli nesto promjeniti, nista se znacajno nece ni desiti. Pred vama je dan u kojem bi mogli naslutiti veliku ljubavniu srecu, samo kada bi to iskreno i zeljeli.

 

LAV

ZA LAVOVE KOJI SU U VEZI:

Pred vama je dan u kojem cete samo za veliku srecu znati. Vas partner ce da napravi jedan potez koji ce vas mnogo usreciti. Danas cete i sami shvatiti koliko ste zaista voljeni. Vi cete uzivati u ljubavnoj sreci koja je pred vama , i nista nece moci pokvariti predivne trenutke koji vas ocekuju sa voljenom osobom. Danas ce biti dan za pamcenje, jer pred vama je nesto cemu se nikada niste mogli nadati.

ZA SLOBODNE LAVOVE:

Morate da pobjegnete od proslosti, jer samo tako cete uspijeti da pronadjete veliku srecu. Ona vam je cak i mnogo blizu, ali vi to ne primjecujete. Tako malo vas dijeli od prave srece, ali to morate sami da shvatite. Osoba ste koju neko samo moze pozeljeti za partnera, ali vase srce jos uvijek pripada tamo gdje mu nije mjesto.

 

DJEVICA

ZA DJEVICE KOJE SU U VEZI:

Pred vama je jedno veliko razocarenje koje cete samo tesko moci podnijeti. Ljubavna sreca vam danas okrece ledja , i vama sigurno nece biti lako. Mada ste osoba koja uvijek zahtijeva istinu, upravo ce vas ta istina danas mnogo zaboljeti. Pred vama je dan u kojem dolazite do saznanja koja ce vam slomiti srce.

ZA SLOBODNE DJEVICE:

Pred vama je jedan susret koji bu u buducnosti mogao mnogo toga da promjeni. Danas ce doci do poznanstva koje ce vas mnogo usreciti, jer o takvoj osobi ste uvijek sanjali. Desava se nesto divno , a na vama samo ostaje da prepoznate pravu srecu.

Stranice: 1 2 3 4