VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP za  6.MAJ: DO DETALJA vam OTKRIVAMO sta vas ocekuje SUTRA!

VELIKI LJUBAVNI HOROSKOP za 6.MAJ: DO DETALJA vam OTKRIVAMO sta vas ocekuje SUTRA!

5. svibnja 2021. 0 By Lala

 

VAGA

ZA VAGE KOJE SU U VEZI:

Danas cete za veliku srecu znati, jer pred vama je dan koji ce vas mnogo iznenaditi, ali ujedno i mnogo usreciti. Voljena osoba pravi jedan korak koji ce vama mnogo znaciti. Ovaj cetvrtak vam donosi jedno iskreno priznanje od voljene osobe koje ce vase srce mnogo da usreci. Pred vama je dan u kojem cete uzivati i biti sretni. Danas je dan samo za ljubavnu srecu.

ZA SLOBODNE VAGE:

Vi kada bi mogli ostaviti proslost tamo gdje i pripada, vi bi bili mnogo sretni. Ovako propustate prilike koje bi vam zivot mogle promjeniti nabolje. Prestanite da zalite za bivsom ljubavi, vec se usredocite na svoju buducu srecu koja je vama tako blizu.

 

SKORPIJA

ZA SKORPIJE KOJE SU VEZI:

Danas necete moci biti zadovoljni sa desavanjima koja su pred vama. Poceli ste da gubite povjerenje u vaseg partnera, i to nikako ne umijete da sakrijete. Pred vama je jedan tuzan dan, jer vama je povjerenje uvijek bilo bitno,ali shvatiit cete da to vise nije tu. Sanse su velike da cete donojeti neke zakljucke koji vam nececici u korist, ali jedan razgovor sa voljenom osobom mogao mi mnogo toga da promjeni.

ZA SLOBODNE SKORPIJE:

Danas vas ne ocekuju nikakva desavanja na polju ljubavi. Bar ne onoliko koliko ste se vi tome nadali. Pred vama je jedan da sa kojim cete moci biti zadovoljni, ali on nece biti jedan od onih u kojima cete sresti  osobu za zivot.

 

STRIJELAC

ZA STRIJELCE KOJI SU VEZI:

Pred vama je dan u kojem cete vi samo za ljubavnu srecu znati. Vama ce danas sve da bude po volji, jer sa dragim bicem provodite najlepsi dan. Pred vama je velika sreca u kojoj cete vi znati uzivati. Nista osim divnih trenutaka nije pred vama , i vi cete danas samo sretni da budete. Nesuglasice pripadaju proslosti, jer vama je danas samo sreca sudjena.

ZA SLOBODNE STRIJELCE:

Slijedi vam jedan susret koji ce u buducnosti biti od velikog znacaja. Pred vama je naime susret sa jednom predivnom osobom koja vec dugo misli samo na vas. Ljubav bi mogla da se rodi ukoliko vi i dozvolite da vam neko osvoji srce.

Stranice: 1 2 3 4