SUTRA: Bik treba da se OPUSTI i UZIVA,Blizancima sledi POCETAK NOVE LJUBAVI…

SUTRA: Bik treba da se OPUSTI i UZIVA,Blizancima sledi POCETAK NOVE LJUBAVI…

18. lipnja 2021. 0 By Lala

OVAN

POSAO

Pred vama je dan u kojem cete zeljeti da se udaljite od svega. Mada ste imali planove da se danas odmorite, neke poslovne obaveze vam nece dati mira. Bice vam potreban mir, ali tesko da cete uspjeti da se za njega izborite. Pred vama je nedelja  u kojoj cete morati sa rijesite jos neke stvari koje nece moci cekati.

 

LJUBAV

ZA OVONOVE KOJI SU U VEZI:

Danas ne ocekujte mnogo  od voljene osobe, jer njeno raspolozenje nece vam ici u korist. Kao da voljena osoba ima neke sumnje u vas, i nesuglasice necete moci zaobici. Pred vama je nedelja u kojoj cete pokusati sve da ucinite, ali nece  vam poci za rukom da partneru popravite raspolozenje.

ZA SLOBODNE OVNOVE:

Danas se opustite i posvetite se dragim ljudima. U ljubavi danas necete imati srece, ali pokusajte ipak da uzivate u danu koji je pred vama. Ljubav ce doci, ali ne danas, jer danas je dan za neka druga desavanja.

 

ZDRAVLJE

Nemate razloga za brigu, mada trenutno sami sebi stvarate veliku nervozu. Zdravlje vas odlicni sluzi, zato pokusajte da se opustite.

 

BIK

POSAO

Danas se opustite i pokusajte da uzivate u danu koji je pred vama . Previse poslovnih obaveza ste imali, ali danas pokusajte da se posvetite samo stvarima koje vas opustaju. Zaboravite ne jedan momenat na sve probleme , i posvetite se samo sebi i vasem miru koji vam je potreban.

 

LJUBAV

ZA BIKOVE KOJI SU VEZI:

Danas vas ocekuju nesuglasice sa  voljenom osobom, jer neke stvari koje su se desavale u proslosti ce danas da vam se odbiju od glavu. Vasa voljena osoba je saznala za neka desavanja, i ova nedelja ne donosi nista lijepo sa sobom. Karma danas kuca na vasa vrata zbog prevare koju ste ucinili prema voljenoj osobi. Ovu nedelju necete moci pamtiti po dobrim desavanjima.

ZA BIKOVE KOJI SU SLOBODNI:

Budite iskreni prema jednoj osobi i ne igrajte se sa njenim osjecanjima. Ukoliko vam nije stalo do nove veze, budite iskreni i to joj i recite.Danas je vrijeme samo za istinu, jer ova nedelja ce od vas zahtijevati mnogo.

 

ZDRAVLJE

Pred vama je dan u kojem ce vas pratiti velika nervoza.  Necete biiti sasvim zadovoljni sa sobom.

 

Nastavak na sljedecoj stranici…

Stranice: 1 2 3 4 5 6