SUTRA: Bik treba da se OPUSTI i UZIVA,Blizancima sledi POCETAK NOVE LJUBAVI…

SUTRA: Bik treba da se OPUSTI i UZIVA,Blizancima sledi POCETAK NOVE LJUBAVI…

18. lipnja 2021. 0 By Lala

VAGA

POSAO

Pred vama je dan u kojem cete morati da odredite prioritete. Mada vam je vas posao jako bitan, vrijeme je i za malo odmora koji ce vam dobor doci. Danas pokusajte da se udaljite od svakog poslovnog poteza, jer danas svakako necete moci mnogo da uticete na poslovna  desavanja.

 

LJUBAV

ZA VAGE KOJE SU U VEZI:

Pred vama je dan u kojem cete moci da se opustite i da uzivate  u ljubavnoj sreci. Razloga za nesuglasice sa voljenom osobom necete imati, i danas ce samo lijepa desavanja da vas prate. Pred vama je jedan dan  u kojem cete vi znati uzivati, ali i vas partner ce se mnogo truditi da dan protekne onako kako ste vec dugo planirali. Sreca vas danas prati.

ZA SLOBODNE VAGE:

Mozda ste postali previse zahtijevni kada je nova ljubav u pitanju. Mada jedna osoba ludi za vama, vi iz nekog razloga ne zelite da joj pruzite priliku da vas bolje upozna. Danas cete mozda promeniti svoje misljenje.

 

ZDRAVLJE

Pred vama je da u kojem cete se osjecati savrseno. Vase raspolozenje danas nista nece moci da pokvari.

 

SKORPIJA

POSAO

Mnogo ste se opteretili poslovnim problemima da ni sami sebe ponekad ne mozete da shvatite. Uvijek ste spremni za nove poslovne poduhvate, ali bar danas pokusajte da ne mislite ni na posao,  ni na poslovne obaveze. Pred vama je dan u kojem morate da uzivate, jer svakako morate usporite vas poslovni tempo.

 

LJUBAV

ZA SKORPIJE KOJE SU U VEZI:

Mada ne zelite nesuglasice i rasprave sa voljenom osobom, danas ih necete moci zaobici. Imate sumnje koje ne mozete da sakrijete, ali niste uvijek fer prema voljenoj osobi. Nemate razloga za sumnje, ali uporno pokusavate da stvorite tenzije koje vam nikako nisu potrebne. Pokazite malo vise povjerenja prema osobi koju volite.

ZA SLOBODNE SKORPIJE:

Pred vama je dan u kojem se nece desavati nista posebno mada ste vi za danas imali malo veca ocekivanja. Ova nedelja ce proteci mirno, ali vi necete bitii zadovoljni, jer jedna osoba vam se nece javiti iako ste to zeljno ocekivali.

 

ZDRAVLJE

Pred vama je dan u kojem za probleme necete znati. Opustite se i uzivajte u ovoj nedelji.

Stranice: 1 2 3 4 5 6