SUTRA: Bik treba da se OPUSTI i UZIVA,Blizancima sledi POCETAK NOVE LJUBAVI…

SUTRA: Bik treba da se OPUSTI i UZIVA,Blizancima sledi POCETAK NOVE LJUBAVI…

18. lipnja 2021. 0 By Lala

VODOLIJA

POSAO

Mada cete imati priliku da se odmorite od svega, vi danas necete imati mira. Uporno cete zeljeti da neke obaveze zavrsite prije vremena sto ce vam samo stvarati veliku nervozu. Potrebno vam je vise vremena samo za sebe, jer vas poslovni tempo vam ne donosi nista dobro. Stres ce danas da vas prati, ali za to cete biti sami odgovorni.

 

LJUBAV

ZA VODOLIJE KOJE SU U VEZI:

Vama je danas velika ljubavna sreca naklonjena. Pred vama je dan u kojem vas ocekuju predivni trenuci sa voljenom osobom. Vas partner zna da cijeni vasu ljubav, i to ce danas i da vam dokaze. Ova nedelja vam donosi mnogo razloga za srecu, i naravno da cete znati da uzivate u svakom momentu.

ZA SLOBODNE VODOLIJE:

Jednoj osobi je mnogo stalo do vas, ali trenutno niste spremni za novu ljubav. Budite iskreni prema osobi koja svoja osjecanja prema  vama ne krije. Vase srce kuca za nekoga drugog, ali i sami cete shvatiti da je to jedna velika greska.

 

ZDRAVLJE

Bicete zadovoljni i necete imati razloga za brigu.

 

RIBA

POSAO

Danas cete biti zadovoljni, jer pred vama je dan u kojem dolazi do savrsenih vijesti. Ova nedelja vam donosi novu priliku za poslovnu srecu koja ce vam dobro doci. Pred vama je dan u kojem cete se osjecati predivno. Vama je danas velika sreca sudjena i vi cete znati da uzivate u danasnjem danu.

 

LJUBAV

ZA RIBE KOJE SU U VEZI:

Pred vama je dan u kojem cete uzivati sa voljenom osobom. Nista nece moci narusiti vss mir, i danas slijede samo sretni trenuci. Danas nista nece moci narusiti ljubavnu idilu koja je pred vama . Sreca je na vasoj strani i  sa partnerom provodite predivne trenutke.

ZA SLOBODNE RIBE:

Mnogo toga se danas nece promjeniti na polju ljubavi, ali vi cete ipak da uzivate u danu koji je pred vama.

 

Stranice: 1 2 3 4 5 6